Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127

КОД ТОВАРУ: 110904
  • Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127
Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127
Тип гиперєкстензии: зворотна. Матеріал: сталь. Оббивка: штучна шкіра. Максимальне навантаження: 120 кг. Габарити: 1,1х0,85х0,88 м. Вага: 45 кг.
BruStyle
КУПИТИ
ЦІНА:
13 462 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1797 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
TC-127
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127 - ефективний тренажер для зміцнення поперекових м'язів, збільшення сили розгиначів спини, коригування / виправлення постави. В процесі роботи на тренажері включаються 3 великі м'язові групи: розгиначі спини, сідниць, біцепс стегна. Підходить як для професійних спортсменів, так і для любителів. Дуже проста у використанні.
Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127 являє собою міцну і стійку сталеву конструкцію, забарвлену методом електростатичного напилення. Оббивка виготовлена зі штучної шкіри. В якості наповнювача використаний двошаровий пінополіуретан, стійкий до усадки і деформації. Вага: 45 кг. Максимальне навантаження: 120 кг. Габарити: 1,1х0,85х0,88 м.

Особливості гиперєкстензии:
- ефективний тренажер для декількох груп м'язів;
- для професіоналів / любителів;
- зібраний на міцній сталевій рамі;
- оббивка зі штучної шкіри високої якості;
- пенополіуретановий наповнювач;
- ергономічний / мало важить;
- максимальне навантаження 120 кг.

Характеристики:
Тип гиперєкстензии: зворотна.
Матеріал: сталь.
Оббивка: штучна шкіра.
Максимальне навантаження: 120 кг.
Габарити: 1,1х0,85х0,88 м.
Вага: 45 кг.

Виробник: BruStyle (Україна).

BruStyle спеціалізується на виробництві спортивно обладнання професійного і аматорського класу. Випускає: лави різної модифікації, турніки-бруси, стійки для гантелей, стійки під диски, спортивні куточки, професійні тренажери і т.д. Всі товари виготовляються з міцних матеріалів за сучасними технологіями.




Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127 купити по які завищеною вартістю 13 462 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: BruStyle в каталозі Терра Спорт
Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно планували зайнятися фігурою? Гіперекстензія зворотна BruStyle TC-127 буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » знайдеться все, що Вам знадобиться. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Лава-трансформер BruStyle TC-703 , Лава-трансформер BruStyle TC-703 і Лава-трансформер BruStyle TC-703 від знаменитих світових виробників 136 Ви зможете побачити в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн