Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг

КОД ТОВАРУ: 379396
  • Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг
  • Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг - Фото №2
  • Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг - Фото №3
Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг
Тип: цілісна. Вікова група: доросла. Матеріал: сталь, хромована сталь. Вага: 7,5 кг. Рівень підготовки: професійна. Призначення: для зміцнення м'язів рук, плечового пояса, грудей. Комплектація: 1 шт.
Record
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 049 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 140 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Професійні
Вага 1 гантелі, кг
7,50
Покриття 
хромовані
Діаметр грифа 
Не набірні
Комплектація 
1 гантель
АРТИКУЛ
TA-7231-7_5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантель цільна сталева Record (TA-7231-7,5), 7,5кг

Хочете домогтися максимально рівномірної навантаження на м'язи? Тоді купуйте цільні професійні гантелі зі сталі RECORD!

Гантелі допомагають пропрацювати практично всі основні м'язи тіла, зміцнити суглоби, створити гарний рельєф. Професійні снаряди відрізняються від своїх побратимів тим, що вони ретельно відцентровані і врівноважені, тому навантаження на м'язи розподілена ідеально. Для занять фітнесом і аеробікою професійний інвентар вибирати необов'язково, а ось для бодібілдерів, які працюють з великими вагами, такі параметри будуть вирішальними. В цілому, з снарядами можна тренуватися чоловікам і жінкам, новачкам і професіоналам, вони підходять для домашніх занять і спортзалів.

Гантель є рифлену ручку для захоплення, на кінці якої надіті металеві млинці. Останні виконані з міцної сталі, яка не кришиться, навіть якщо гантель впустити на підлогу. Гриф зроблений з хромованою стали, а значить, він не схильний до корозії і довго не втратить презентабельний зовнішній вигляд. Насічки сприяють кращому зчепленню і не дозволяють снаряду вислизнути з руки під час тренувань. Використання Вправи з гантелями - прекрасний спосіб для нарощування м'язової маси. Вони дуже ефективні, головне - систематичність занять. Що стосується навантаження, то тут багато що залежить від початкового рівня підготовки. Наприклад, новачкам буде досить 2-3 підходи по 6-10 разів. Для тренування біцепса потрібен підйом гантелей стоячи або сидячи, а також концентрований підйом. Трицепс допоможуть промальовувати жими через голову і розгинання руки назад в нахилі. Мускулатура плечового пояса буде розвиватися при виконанні розводки гантелей в сторони. Рельєф грудей створять жими гантелей лежачи. Опрацювати ноги можна за допомогою випадів і присідань.

Переваги: Ідеально збалансований професійний снаряд. Гарний для спортивних залів і домашніх тренувань. Гриф гантелі виконаний з хромованою стали, тому не боїться іржі.

Характеристики:

  • Тип: цільна
  • Вікова група: доросла
  • Матеріал: сталь, хромована сталь
  • Вага: 7,5 кг
  • Рівень підготовки: професійна
  • Призначення: для зміцнення м'язів рук, плечового пояса, грудей
  • Комплектація: 1 шт
Виробник: Record

Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг купити за вигідною ціною 1 049 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Профессиональные гантели таких торгових марок, як наприклад: Record в електронному каталозі Терраспорт
Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг - Фото №2 Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Професійні гантелі

Давно мрієте зайнятися спортом? Гантель професійна сталева Record (TA-7231-7_5), 7,5кг буде Вашим першим кроком. В « Професійні гантелі » є все, що необхідно спортсмену. Професійні гантелі здивує Вас своєю якістю. Гантель професійна обрезиненная Stein, 14 кг , Гантель професійна обрезиненная Stein, 14 кг і Гантель професійна обрезиненная Stein, 14 кг від знаменитих світових виробників 4095 Ви знайдете в нашому розділі Професійні гантелі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Професійні гантелі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн