Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг

КОД ТОВАРУ: 100349
  • Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг
Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг
Кількість пар гантель: 10. Вага: від 1 до 10 кг. Вага однієї гантелі в парі (кг): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Матеріал грифа: хромована сталь. Матеріал вантажу: каучук. Форма вантажу: шестикутна. Колір чорний.
Body Solid
КУПИТИ
ЦІНА:
33 286 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4444 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Покриття
Інше
Тип
Для фітнесу
Покриття 
інші
Комплектація 
набір
АРТИКУЛ
D-03
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг складається з 20 гантель (10 пар) вагою від 1 до 10 кг. Гантелі розраховані на використання в тренажерних залах широкої спеціалізації. Пропонований набір дає можливість значно заощадити час, не витрачаючи його на збирання і розбирання гантель, а пропонуючи спортсмену вибрати необхідну вагу з 10 наявних пар. Гантелі зроблені з хромованою стали високої якості, що забезпечує їм тривалий термін служби.
Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг розрахований на використання в комерційних спортивних залах, але також може використовуватися і в домашніх умовах. Гантелі мають дуже комфортною для рук формою, яка забезпечує спортсмену надійний хват. Хромована поверхня грифа гантель не схильна до корозії, а виконаний з каучуку вантаж не залишає слідів / подряпин на поверхні підлоги. Кількість пар гантель: 10. Матеріал: хромована сталь, каучук. Вага: від 1 до 10 кг.

особливості:
- універсальний тренувальний комплект гантель;
- гантельний ряд 10 пар;
- зроблені з хромованою стали / каучуку;
- комфортна для рук форма;
- гарантія надійного хвата;
- не залишають подряпин / слідів на поверхні підлоги;
- гарантія тривалої служби;
- для комерційного використання / для будинку.

Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг - незамінні в будь-якому спортивному залі!

Характеристики:
Кількість пар гантель: 10.
Вага: від 1 до 10 кг.
Вага однієї гантелі в парі (кг): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.
Матеріал грифа: хромована сталь.
Матеріал вантажу: каучук.
Форма вантажу: шестикутна.
Колір: чорний.

Виробник: Body-Solid (США).

Body-Solid - відомий американський виробник якісного фітнес-обладнання для дому та комерційного використання. З моменту свого заснування в 1989 році до сьогоднішнього дня компанія збільшила свої виробничі потужності більш ніж в 20 разів і досягла прекрасної репутації серед професійних спортсменів у всьому світі. Широкий спектр продукції Body-Solid включає: мультистанції для будинку, мультистанції для комерційних залів і для невеликих клубів, тренажери на вільних вагах, для дому та для комерційного використання, повну лінію кардіообладнання, диски, гантелі і аксесуари для фітнесу. Ергономічні, міцні, зручні тренажери цього виробника допоможуть значно поліпшити ваше самопочуття і досягти чудової фізичної форми.







Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг підібрати і замовити по які завищеною вартістю 33 286 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Гантели для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Body Solid в онлайн каталозі Терра Спорт
Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гантелі для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг допоможе на шляху до мети. В « Гантелі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Гантелі для фітнесу обрадує Вас високою якістю. Гантелі з вініловим покриттям ZLT 2 шт по 1 кг бірюзові , Гантелі з вініловим покриттям ZLT 2 шт по 1 кг бірюзові і Гантелі з вініловим покриттям ZLT 2 шт по 1 кг бірюзові від топових світових брендів 1251 Ви зможете побачити в нашій лінійці Гантелі для фітнесу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Гантелі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн