Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг

КОД ТОВАРУ: 100348
  • Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг
Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг
Кількість пар гантель: 10. Вага однієї гантелі в парі (кг): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Матеріал: хромована сталь. Вага: від 1 до 10 кг. Крок: 1 кг.
Body Solid
КУПИТИ
ЦІНА:
34 408 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4593 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
Тип
Для фітнесу
Покриття 
хромовані
Комплектація 
набір
АРТИКУЛ
D-04
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг складається з 20 гантель (10 пар) вагою від 1 до 10 кг з кроком в 1 кг розрахований на використання в тренажерних залах широкої спеціалізації. Пропонований набір дає можливість значно заощадити час, не витрачаючи його на збирання і розбирання гантель, а пропонуючи спортсмену вибрати необхідну вагу з 10 наявних пар. Гантелі зроблені з хромованою стали високої якості, що забезпечує їм тривалий термін служби.
Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг   розрахований на використання в комерційних спортивних залах, але також може використовуватися і в домашніх умовах. Гантелі мають дуже комфортною для рук формою, яка забезпечує спортсмену надійний хват. Хромована поверхня гантель не схильна до корозії, зручна для рук, не залишає слідів на поверхні підлоги. Кількість пар гантель: 10. Матеріал: хромована сталь. Вага: від 1 до 10 кг.

особливості:
- універсальний тренувальний комплект гантель;
- гантельний ряд 10 пар;
- зроблені з хромованою стали;
- комфортна для рук форма;
- гарантія надійного хвата;
- не залишають подряпин / слідів на поверхні підлоги;
- гарантія тривалої служби;
- для комерційного використання / для будинку.

Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг - незамінні в будь-якому спортивному залі!

Характеристики:
Кількість пар гантель:
10.
Вага однієї гантелі в парі (кг):
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.
Матеріал: хромована сталь.
Вага:
від 1 до 10 кг.
Крок: 1 кг.

Виробник: Body-Solid (США).

Body-Solid - відомий американський виробник якісного фітнес-обладнання для дому та комерційного використання. З моменту свого заснування в 1989 році до сьогоднішнього дня компанія збільшила свої виробничі потужності більш ніж в 20 разів і досягла прекрасної репутації серед професійних спортсменів у всьому світі. Широкий спектр продукції Body-Solid включає: мультистанції для будинку, мультистанції для комерційних залів і для невеликих клубів, тренажери на вільних вагах, для дому та для комерційного використання, повну лінію кардіообладнання, диски, гантелі і аксесуари для фітнесу. Ергономічні, міцні, зручні тренажери цього виробника допоможуть значно поліпшити ваше самопочуття і досягти чудової фізичної форми.


Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг купити за вигідною ціною 34 408 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Профессиональные гантели таких торгових марок, як наприклад: Body Solid в онлайн каталозі Терра Спорт
Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Професійні гантелі

Давно мрієте зайнятися спортом? Гантельний ряд хромований Body-Solid 10 пар 1-10 кг буде Вашим першим кроком. В « Професійні гантелі » є все, що необхідно спортсмену. Професійні гантелі здивує Вас своєю якістю. Гантель гексогональна прогумована Stein 12.5 кг , Гантель гексогональна прогумована Stein 12.5 кг і Гантель гексогональна прогумована Stein 12.5 кг від знаменитих світових виробників 4095 Ви знайдете в нашому розділі Професійні гантелі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Професійні гантелі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн