Ліхтар налобний Fenix HP30 жовтий

КОД ТОВАРУ: 76472
  • Ліхтар налобний Fenix HP30 жовтий
Ліхтар налобний Fenix HP30 жовтий
Особливості ліхтаря: налобний, оснащений надійним поясним кріпленням, оснащений USB-роз'ємом, використовує особливо ємні елементи живлення, елементи живлення кріпляться в окремому блоці на ремені, повністю алюмінієва оболонка для ефективного відводу тепла і міцності, знімна диффузионная лінза, простий і зручний датчик енергії, функція блокування кнопок. Тип: налобний. Яскравість: 900 лм. . Кут нахилу ліхтаря: 60 градусів. Харчування: 2x18650 / 4xCR123. Вага ліхтаря без батарей: 276,5 м Дальність променя: 233 м. Кількість режимів яскравості: 4. SOS: є. Відбивач: гладкий. Матеріал корпусу: авіаційний алюміній + пластик. Гідроізоляція IPX-6. Ресурс роботи світлодіода Cree XP-L2: 50 000 годин. Габарити ліхтаря: 69,9х55,9х43,8 мм. Колір: жовтий, сірий.
Fenix
  • Фонарь налобный Fenix HP30 желтый
  • Фонарь налобный Fenix HP30 серый
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 879 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 251 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Тип
налобні
Яскравість
більше 300 лм
Довжина
51 - 100 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
алюміній
Водонепроникність
да
Удароміцність
да
АРТИКУЛ
HP30y
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар налобний Fenix HP30 використовує особливо ємні елементи живлення типорозміру 18650, які зручно кріпляться в окремому блоці на ремені, перетворюючи свою енергію в 900 люмен граничної потужності на екстремально яскравому (Burst) рівні або в 500 люмен у максимальному режимі (High). Концентрованість або неуважність світла, що висвітлює простір протяжністю 233 метри, можна регулювати за допомогою знімною дифузійної лінзи. У разі необхідності, за допомогою USB-роз'єму від комплекту елементів живлення можна підзарядити навігаційні пристрої і засоби зв'язку.
Ліхтар налобний Fenix HP30 пропонує чотири рівні яскравості і екстремально потужний режим (Burst): Eco (4 люмена), Low (65 люменів), Mid (200 люменів), High (500 люменів), Burst (900 люменів). Надяскравих режим (Burst) активується миттєво, перебуваючи в режимі очікування, навіть коли ліхтар вимкнений. Наявність функції блокування кнопок управління захищає від випадкового включення.


Особливості ліхтаря:
- налобний;
- оснащений надійним поясним кріпленням;
- оснащений USB-роз'ємом;
- використовує особливо ємні елементи живлення;
- елементи живлення кріпляться в окремому блоці на ремені;
- повністю алюмінієва оболонка для ефективного відводу тепла і міцності;
- знімна диффузионная лінза;
- простий і зручний датчик енергії;
- функція блокування кнопок.

Ліхтар налобний Fenix HP30 - потужна ілюмінація і абсолютна свобода рук!

Характеристики:

Тип: налобний.
Яскравість: 900 лм.
Кут нахилу ліхтаря: 60 градусів.
Харчування: 2x18650 / 4xCR123.
Вага ліхтаря без батарей: 276,5 м
Дальність променя: 233 м.
Кількість режимів яскравості: 4.
SOS: є.
Відбивач: гладкий.
Матеріал корпусу: авіаційний алюміній + пластик.
Гідроізоляція: IPX-6.
Ресурс роботи світлодіода Cree XP-L2: 50 000 годин.
Габарити ліхтаря: 69,9х55,9х43,8 мм.
Колір: жовтий.

Виробник: Fenix (Китай).
Цей бренд вважається провідним в світі по виробництву світлодіодних ліхтарів і фар, що відрізняються ефективністю, високою надійністю і, разом з тим, витонченістю дизайну. Випускаються цим брендом ліхтарі, зроблені на основі інноваційних технологій. Сфера їх застосування широка - вони використовуються як в щоденному житті, так і в якості спортивного і армійського інвентарю.


Ліхтар налобний Fenix HP30 жовтий підібрати і купити за реальною ціною 1 879 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Налобные фонари таких торгових марок, як наприклад: Fenix в електронному магазині Terra Sport
Ліхтар налобний Fenix HP30 жовтий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар налобний Fenix HP30 жовтий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Налобні і шахтарські ліхтарі

Давно хочете зайнятися фігурою? Ліхтар налобний Fenix HP30 жовтий допоможе почати легко. В « Налобні і шахтарські ліхтарі » є все, що Вам знадобиться. Налобні і шахтарські ліхтарі обрадує Вас своєю надійністю. Ліхтар налобний Fenix HL16 AAA чорний , Ліхтар налобний Fenix HL16 AAA чорний і Ліхтар налобний Fenix HL16 AAA чорний від кращих світових постачальників 1816 Ви зможете знайти в нашій лінійці Налобні і шахтарські ліхтарі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Налобні і шахтарські ліхтарі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн