Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий

КОД ТОВАРУ: 505868
  • Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий
Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий
Налобний ліхтар Lumen 650 Oculus - ідеально підходить для видів спорту, що вимагають ідеального розташування рук. Яскравість: 150, 300, 650 люмен. Час роботи: точкове світло 3-12 годин, розсіяне 5-10 годин, червоне 8-12 годин. Цей ліхтар оснащений новим ремінцем, який не стискає голову й надійно прилягає до неї абсолютно не натираючи. Цей ліхтар має розсіяне, точкове й регульоване червоне світло. Oculus світить з яскравістю 150, 300 й 650 люмен. Настройки легко регулюються з допомогою циферблата вкруг лінз. Для транспортування ліхтаря передбачена функція блокування, щоб Oculus не включався в небажаних ситуаціях, а також сумка для переноски, щоб легко зберігати ліхтар й акумулятор разом. Технологія Enduraligh- ліхтар виготовлений з авіаційного алюмінію, що гарантує довговічність й покращену стійкість в жару/холод. Технологія Fatigue Free- інтуїтивно зрозуміле налаштування, великі кнопки й швидко роз'ємна застібка. Просте керування в екстремальних обставинах. Технологія PerfectAngle - з легкістю регулюйте висоту, напрямок променя в залежності від рельєфу місцевості. Освітлюйте свій шлях, зберігаючи голову й тіло в природному становищі під час бігу. Технологія Low Weight - легкі компоненти й матеріали створюють практично непомітне відчуття ліхтаря на тілі.Магнітний порт для зарядки. Регульований кут освітлення. легке регулювання ремінця. Водонепроникність по стандарту IPX8. Вага: 153 г.
UltrAspire
КУПИТИ
ЦІНА:
4 391 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 586 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
чорно-сірий
АРТИКУЛ
UA526BK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Налобний ліхтар Lumen 650 Oculus - ідеально підходить для видів спорту, що вимагають ідеального розташування рук.

  • Яскравість: 150, 300, 650 люмен.
  • Час роботи: точкове світло 3-12 годин, розсіяне 5-10 годин, червоне 8-12 годин.

Цей ліхтар оснащений новим ремінцем, який не стискає голову й надійно прилягає до неї абсолютно не натираючи. Цей ліхтар має розсіяне, точкове й регульоване червоне світло. Oculus світить з яскравістю 150, 300 й 650 люмен. Настройки легко регулюються з допомогою циферблата вкруг лінз. Для транспортування ліхтаря передбачена функція блокування, щоб Oculus не включався в небажаних ситуаціях, а також сумка для переноски, щоб легко зберігати ліхтар й акумулятор разом.

Технологія Enduraligh- ліхтар виготовлений з авіаційного алюмінію, що гарантує довговічність й покращену стійкість в жару/холод.

Технологія Fatigue Free- інтуїтивно зрозуміле налаштування, великі кнопки й швидко роз'ємна застібка. Просте керування в екстремальних обставинах.

Технологія PerfectAngle - з легкістю регулюйте висоту, напрямок променя в залежності від рельєфу місцевості. Освітлюйте свій шлях, зберігаючи голову й тіло в природному становищі під час бігу.

Технологія Low Weight - легкі компоненти й матеріали створюють практично непомітне відчуття ліхтаря на тілі.Магнітний порт для зарядки. Регульований кут освітлення. легке регулювання ремінця. Водонепроникність по стандарту IPX8. Вага: 153 г.

  • Колірчорно-сірий
  • Країна виробникСША
  • Країна реєстрації брендаСША

Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий купити за вигідною ціною 4 391 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Налобные фонари таких торгових марок, як наприклад: UltrAspire в онлайн каталозі Терра Спорт
Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Налобні і шахтарські ліхтарі

Давно мрієте зайнятися спортом? Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий буде Вашим першим кроком. В « Налобні і шахтарські ліхтарі » є все, що необхідно спортсмену. Налобні і шахтарські ліхтарі здивує Вас своєю якістю. Ліхтар на голову 5W LED , Ліхтар на голову 5W LED і Ліхтар на голову 5W LED від знаменитих світових виробників 1816 Ви знайдете в нашому розділі Налобні і шахтарські ліхтарі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Налобні і шахтарські ліхтарі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн