Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика

КОД ТОВАРУ: 24245
  • Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика
Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика
Особливості турніка: міцний і якісний матеріал, вішається на будь-яку шведську стінку висотою до 240 см, можливість виправити і поліпшити поставу. Розміри: 150х30х6,5 см. Максимальна вага користувача: 40 кг. Вага: 5,6 кг.
Интер Атлетика
КУПИТИ
ЦІНА:
2 500 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 334 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ST 026.3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика - це чудовий спосіб підтримки і поліпшення фізичного стану. Дана дошка ідеально підійде для дітей і допоможе їм ставати сильнішими і здоровішими. Завдяки навісний дошці Ваші діти зможуть виконувати широкий спектр вправ для поліпшення стану м'язів живота, спини і ніг. Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика стане Вашою компактної домашньої спортивної станцією.

Особливості дошки:
- міцний і якісний матеріал;
- вішається на будь-яку шведську стінку висотою до 240 см;
- можливість виправити і поліпшити поставу.

Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика - ефективні і прості тренування для Ваших дітей!

Характеристики:
Матеріал лавки: вологостійка фанера 15 мм.
Розміри: 150х30х6,5 см.
Максимальна вага користувача: 40 кг.
Вага: 5,6 кг.

Виробник: Інтер Атлетика (Україна).
Інтер Атлетика - компанія, відома на ринку спортивних товарів з 1992 року. Ця компанія займається випуском широкого спектра фітнес-обладнання та спортивних товарів для дітей. Продукція виробляється на власних заводах із застосуванням сучасних технологій, штат компанії складає більше 600 співробітників. Якість продукції, що випускається завірено німецької лабораторії TUV.


Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика купити за вигідною ціною 2 500 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Элементы для спортивных уголков таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в інтернет-магазині Терраспорт
Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Елементи для спортивних куточків

Давно мрієте зайнятися спортом? Дошка навісна для спини і преса Інтер Атлетика буде Вашим першим кроком. В « Елементи для спортивних куточків » є все, що необхідно спортсмену. Елементи для спортивних куточків здивує Вас своєю якістю. Гойдалки-гніздо круглі Springos (NS005), 110 см , Гойдалки-гніздо круглі Springos (NS005), 110 см і Гойдалки-гніздо круглі Springos (NS005), 110 см від знаменитих світових виробників 1192 Ви знайдете в нашому розділі Елементи для спортивних куточків . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Елементи для спортивних куточків . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн