Навіс для преса Інтер Атлетика ST001.4

КОД ТОВАРУ: 242332
  • Навіс для преса Інтер Атлетика ST001.4
Навіс для преса Інтер Атлетика ST001.4
Тип: навіс для шведської стінки. Клас: домашній. Матеріал: метал, поролон, кожзам. Призначення: нижній прес. Навантаження: до 120 кг. Габарити: 660х700х715 мм. Вага: 8 кг. Особливості навісу: для установки на шведській стінці Еліт Інтер Атлетика; високоякісний металевий профіль; витримує велике навантаження; противоскользящие ручки; м'які упори для рук і спинка.
Интер Атлетика
КУПИТИ
ЦІНА:
2 866 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 383 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ST001.4
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Навіс для преса Інтер Атлетика ST001.4 призначений для установки на шведській стінці Еліт, що в свою чергу дає можливість урізноманітнити домашні тренування. Дана модель використовується для виконання вправ, спрямованих на опрацювання м'язів нижнього преса. Навіс виконаний з якісних, високотехнологічних, безпечних, міцних матеріалів. Представлена модель витримує вагу відповідний 120 кілограм. Спинка, а також упори для рук, забезпечують зручність і комфорт під час занять, виготовлені із зносостійкого поролону, обшитого якісної штучною шкірою.

Особливості навісу:

  • для установки на шведській стінці Еліт Інтер Атлетика;
  • високоякісний металевий профіль;
  • витримує велике навантаження;
  • противоскользящие ручки;
  • м'які упори для рук і спинка.

Характеристики:
Тип: навіс для шведської стінки;
Клас: домашній;
Матеріал: метал, поролон, кожзам;
Призначення: нижній прес;
Навантаження: до 120 кг;
Габарити: 660х700х715 мм;
Вага: 8 кг.

Виробник: Інтер Атлетика (Україна).
Торгова марка Інтер Атлетика є відомим українським виробником спортивного, а також ігрового обладнання. Заснований бренд в 2001 році. Продукція компанії призначена для використання в домашніх умовах, в професійних фітнес центрах, а також на активному відпочинку. При виробництві товарів Інтер Атлетика використовує високоточну, сучасне, продуктивне обладнання, що дозволяє значно знизити собівартість товарів, завдяки чому вони стають доступними широкому колу покупців. Розробка нової продукції здійснюється командою професійних, досвідчених конструкторів. Весь асортимент торгової марки має відповідає міжнародним нормам і має відповідні сертифікати якості.


Навіс для преса Інтер Атлетика ST001.4 підібрати і купити за реальною ціною 2 866 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Элементы для спортивных уголков таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в електронному магазині Terra Sport
Навіс для преса Інтер Атлетика ST001.4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Навіс для преса Інтер Атлетика ST001.4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Елементи для спортивних куточків

Давно хочете зайнятися фігурою? Навіс для преса Інтер Атлетика ST001.4 допоможе почати легко. В « Елементи для спортивних куточків » є все, що Вам знадобиться. Елементи для спортивних куточків обрадує Вас своєю надійністю. Комплект мотузковий Атлант , Комплект мотузковий Атлант і Комплект мотузковий Атлант від кращих світових постачальників 1192 Ви зможете знайти в нашій лінійці Елементи для спортивних куточків . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Елементи для спортивних куточків . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн