Сходи для спортуголка SportBaby

КОД ТОВАРУ: 220834
  • Сходи для спортуголка SportBaby
Сходи для спортуголка SportBaby
Висота: 64 см. Матеріал: пластик. Кріплення: до перекладині. Вага: 1 кг. Колір: різнобарвна. Особливості: Барвиста сходи.   Компактність. Легкість конструкції. Зносостійкість. Міцність матеріалів.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
1 420 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 190 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
sport-33
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сходи для спортуголка SportBaby - барвисте доповнення до шведської стінки будинку. Сходи допоможе розвивати фізичну активність дитини і навчить координації рухів. Сходи легко закріпити за перекладину на будь-якому рівні. Конструкція компактна і добре витримує навантаження.

особливості:

·          Барвиста сходи;

·          компактність;

·          Легкість конструкції;

·          зносостійкість;

·          Міцність матеріалів.

Характеристики:

  Висота: 64 см;

  Матеріал: пластик;

  Кріплення: до перекладині;

  Вага: 1 кг;

  Колір: різнобарвна.

Виробник: SportBaby (Україна).

Вітчизняний виробник, який виготовляє спортивні товари для дітей. Моделі відповідають всім вимогам щодо якості і допомагають розвивати фізичне здоров'я дитини. Всі тренажери безпечні, мають тривалий термін експлуатації. Вони доступні за ціновою політикою більшості покупців. Асортимент компанії постійно збільшується.


Сходи для спортуголка SportBaby купити по які завищеною вартістю 1 420 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Элементы для спортивных уголков таких брендів, як наприклад: SportBaby в каталозі Терра Спорт
Сходи для спортуголка SportBaby

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сходи для спортуголка SportBaby"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Елементи для спортивних куточків

Давно планували зайнятися фігурою? Сходи для спортуголка SportBaby буде Вашим першим кроком. В « Елементи для спортивних куточків » знайдеться все, що Вам знадобиться. Елементи для спортивних куточків здивує Вас своєю якістю. Канат з кріпленням, 7 м C-0060-7 , Канат з кріпленням, 7 м C-0060-7 і Канат з кріпленням, 7 м C-0060-7 від знаменитих світових виробників 1192 Ви зможете побачити в нашій категорії Елементи для спортивних куточків . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Елементи для спортивних куточків . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн