Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706

КОД ТОВАРУ: 105394
  • Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706
  • Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 - Фото №2
  • Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 - Фото №3
Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706
Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах PS P-706 - це легка і дуже корисна тренування вдома, або на роботі. Рифлена структура диска створена спеціально для впливу на акупунктурні точки на стопах, завдяки чому весь організм отримує загальнооздоровчий ефект, поліпшується кровообіг, знімається відчуття втоми і піднімається працездатність. Матеріал: пластик. Діаметр: 28см.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
358 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 48 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
P-706
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 - це легка і дуже корисна тренування вдома, або на роботі. Рифлена структура диска створена спеціально для впливу на акупунктурні точки на стопах, завдяки чому весь організм отримує загальнооздоровчий ефект, поліпшується кровообіг, знімається відчуття втоми і піднімається працездатність. Інерційний механізм не потребує великих зусиль для тренування. Заняття з диском здоров'я дозволять вам поліпшити координацію, знизити вагу, підвищити м'язовий тонус. Ваше тіло стане більш гнучким і підтягнутим. Цей тренажер незамінний для жінок - він відмінно опрацьовує талію. Завдяки невеликій вазі ви зможете легко брати його з собою на роботу, або в поїздки.

особливості:

- невелика вага;

- намальовані місця для стоп;

- підходить для людей будь-якої комплекції і ваги;

- рифлена поверхня.

Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 - легкі та ефективні тренування.

характеристики:

Матеріал: пластик;

Діаметр: 28см.

Виробник: Pro Supra (Китай).

Pro Supra - інтернаціональна компанія, яка вже більше 20-ти років виробляє обмундирування для занять фітнесом, шейпінгом і т.п. будинки і в спортивному залі. Продукцією Pro Supra користуються спортсменки більш ніж в 50-ти країнах світу. Постійне прагнення поліпшити показники і результативність продукції, зробило Pro Supra одним з кращих виробників на світовому ринку.


Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 купити по які завищеною вартістю 358 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Диски здоровья и балансиры таких брендів, як наприклад: Pro Supra в каталозі Терра Спорт
Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 - Фото №2 Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно планували зайнятися фігурою? Диск здоров'я з магнітами і масажером рефлекторних зон на стопах Pro Supra P-706 буде Вашим першим кроком. В « Диски здоров'я і балансири » знайдеться все, що Вам знадобиться. Диски здоров'я і балансири здивує Вас своєю якістю. Масажна півсфера Live Up Balance Pad , Масажна півсфера Live Up Balance Pad і Масажна півсфера Live Up Balance Pad від знаменитих світових виробників 3852 Ви зможете побачити в нашій категорії Диски здоров'я і балансири . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Диски здоров'я і балансири . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн