Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770)

КОД ТОВАРУ: 538462
  • Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770)
  • Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770) - Фото №2
Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770)
Порошок колагенового напою CollaBurn Насолоджуйтесь порошковим колагеновим напоєм! Наш чудовий, швидкорозчинний продукт CollaBurn доступний зі смачними та освіжаючими смаками, які містять ретельно відібрані інгредієнти, такі як L-карнітин L-тартрат, CLA та глюкоманнан . С-вітамін: Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормального стану та функціонування кровоносних судин.* Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормальних кісток.* Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і тим самим підтримці нормального стану та функції шкіри.* Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і, таким чином, підтриманню нормального стану зубів* Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню нервової системи.* Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.* Цинк: Цинк сприяє підтримці нормального розумового функціонування.* Цинк сприяє підтримці нормальних кісток.* Цинк сприяє підтримці нормального стану волосся.* Цинк сприяє підтримці нормального стану нігтів.* Цинк сприяє підтримці нормального стану шкіри.* Цинк сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.* *Науково підтверджені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA). Вага нетто:  300г Рекомендоване дозування:  змішайте 1 дозу (12 г - 1 мірна ложка) порошку з 300 мл води. Рекомендується вживати продукт вранці, протягом дня або за 30-60 хвилин до тренування. Рекомендується одна порція на день.  Інформація про алергени:  виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних.  Склад:  гідролізований яловичий колаген, L-карнітин, L-тартрат, регулятор кислотності (лимонна кислота), глюкоманнан, інулін, аромат, барвник (буряковий червоний), порошок CLA, N-ацетил-L-карнітин, підсолоджувачі (ацесульфам К, сукралоза). ), L-аскорбінова кислота, хлорид натрію, оксид цинку. Попередження:  Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання!* Це може мати шкідливий вплив на активність та увагу дітей.** Зберігає якість:  до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік) Зберігання:  Зберігайте продукт у захищеному від сонячних променів та інших джерел тепла місці при температурі від 6 до 26 ºC і відносній вологості повітря не вище 65%!
Pure Gold
КУПИТИ
ЦІНА:
648 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 87 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-09-0770
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Порошок колагенового напою CollaBurn
Насолоджуйтесь порошковим колагеновим напоєм! Наш чудовий, швидкорозчинний продукт CollaBurn доступний зі смачними та освіжаючими смаками, які містять ретельно відібрані інгредієнти, такі як L-карнітин L-тартрат, CLA та глюкоманнан .

С-вітамін:
Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормального стану та функціонування кровоносних судин.*
Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормальних кісток.*
Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і тим самим підтримці нормального стану та функції шкіри.*
Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і, таким чином, підтриманню нормального стану зубів*
Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню нервової системи.*
Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.*
Цинк:
Цинк сприяє підтримці нормального розумового функціонування.*
Цинк сприяє підтримці нормальних кісток.*
Цинк сприяє підтримці нормального стану волосся.*
Цинк сприяє підтримці нормального стану нігтів.*
Цинк сприяє підтримці нормального стану шкіри.*
Цинк сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.*

*Науково підтверджені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA).

Вага нетто:  300г
Рекомендоване дозування:  змішайте 1 дозу (12 г - 1 мірна ложка) порошку з 300 мл води. Рекомендується вживати продукт вранці, протягом дня або за 30-60 хвилин до тренування. Рекомендується одна порція на день. 
Інформація про алергени:  виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних.

 Склад:  гідролізований яловичий колаген, L-карнітин, L-тартрат, регулятор кислотності (лимонна кислота), глюкоманнан, інулін, аромат, барвник (буряковий червоний), порошок CLA, N-ацетил-L-карнітин, підсолоджувачі (ацесульфам К, сукралоза). ), L-аскорбінова кислота, хлорид натрію, оксид цинку.
Попередження:  Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання!* Це може мати шкідливий вплив на активність та увагу дітей.**
Зберігає якість:  до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік)
Зберігання:  Зберігайте продукт у захищеному від сонячних променів та інших джерел тепла місці при температурі від 6 до 26 ºC і відносній вологості повітря не вище 65%!

  • ВиробникУгорщина
  • Форма випускуПорошок
  • ЦільДля суглобів

Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770) підібрати і купити за реальною ціною 648 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Pure Gold в електронному магазині Terra Sport
Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770) Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно хочете зайнятися фігурою? Колаген Pure Gold CollaBurn, 300 г, Cherry (2022-09-0770) допоможе почати легко. В « Спецпрепаратом » є все, що Вам знадобиться. Спецпрепаратом обрадує Вас своєю надійністю. Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) , Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) і Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) від кращих світових постачальників 501 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спецпрепаратом . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн