Бруси дерев'яні SportBaby 2016 (sport-17)

КОД ТОВАРУ: 239916
  • Бруси дерев'яні SportBaby 2016 (sport-17)
Бруси дерев'яні SportBaby 2016 (sport-17)
Ширина: 65 см; Матеріал: бук; Перекладини: бук; Допустимі навантаження на навісне: 80 кг; Вид кріплення: до спорткуток; Вага: 6 кг; Колір: натуральне дерево.
SportBaby
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
900 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Вид
бруси
Максимальне навантаження
до 80 кг
Тип кріплення
зйомний
АРТИКУЛ
sport-17
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бруси дерев'яні SportBaby 2016 (sport-17) призначені для використання в якості додаткового навісного обладнання для спортивного куточка. Тим самим покращуючи його базову комплектацію, дозволяючи збільшити кількість виконуваних вправ. Регулярні заняття на брусах сприяють розвитку загальної мускулатури тіла, реакції, витривалості і гнучкості. Виготовлені бруси, а також всі поперечини до них, з натурального дерева бук. Ширина поперечини для занять становить 65 сантиметрів, цього цілком достатньо, щоб використовувати будь-який хват при виконанні вправ. Максимальне навантаження на навісні елементи не повинна перевищувати 80 кілограмів. При дотриманні всіх правил по експлуатації, завдяки якісним матеріалам, дерев'яні бруси будуть придатні для використання багато років.

особливості:

  • поставляються в якості додаткового навісного обладнання;
  • є універсальним засобом для розвитку мускулатури тіла, спритності, гнучкості;
  • виготовлені з міцної деревини бука;
  • стійкої до інтенсивних динамічних навантажень.

Характеристики:
Ширина: 65 см;
Матеріал: бук;
Перекладини: бук;
Допустимі навантаження на навісне: 80 кг;
Вид кріплення: до спорткуток;
Вага: 6 кг;
Колір: натуральне дерево.

Виробник: SportBaby (Україна).
Торгова марка SportBaby була зареєстрована на території України в 2008 році. Незважаючи на нетривале торговельну і виробничу діяльність, компанія вже добре себе зарекомендувала на ринку, і становить конкуренцію для інших виробників, також спеціалізуються на виробництві товарів для дітей з дерева. У торговельній лінійці компанії SportBaby представлені різні товари для дітей, це гойдалки, шведські стінки, парти, мольберти, будиночки, спортивні куточки та безліч інших. Всі вони виготовлені з натурального дерева і оброблені гіпоалергенними препаратами.


Бруси дерев'яні SportBaby 2016 (sport-17) купити за вигідною ціною 900 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Элементы для спортивных уголков таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в електронному каталозі Терраспорт
Бруси дерев'яні SportBaby 2016 (sport-17)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бруси дерев'яні SportBaby 2016 (sport-17)"

Переваги: легко собрал, удобные, мои 70 кг выдерживают :)
Недоліки: деревянные перекладины на моей стенке были немного толще чем ожидалось, видимо, и брусья не "налезали", пришлось напильником расширить пазы на брусьях
20 Октября 2021
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Павло
20 Октября 2021
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Елементи для спортивних куточків

Давно мрієте зайнятися спортом? Бруси дерев'яні SportBaby 2016 (sport-17) буде Вашим першим кроком. В « Елементи для спортивних куточків » є все, що необхідно спортсмену. Елементи для спортивних куточків здивує Вас своєю якістю. Груша боксерська для дитячого майданчика SportBaby sport-25 , Груша боксерська для дитячого майданчика SportBaby sport-25 і Груша боксерська для дитячого майданчика SportBaby sport-25 від знаменитих світових виробників 1192 Ви знайдете в нашому розділі Елементи для спортивних куточків . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Елементи для спортивних куточків . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн