Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i

КОД ТОВАРУ: 532456
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №2
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №3
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №4
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №5
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №6
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №7
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №8
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №9
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №10
Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i
Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - це високоякісне обладнання, призначене для домашнього використання. Бігова доріжка оснащена низкою функцій, які гарантують максимальний комфорт і безпеку під час тренування, в т.ч. сучасний комп'ютер з РК-дисплеєм з підсвічуванням, двигуном з піковою потужністю 5,0 к. с. і можливістю регулювання нахилу ременя в 15 положеннях. Пристрій дозволяє підключатися до смартфона, планшета або iPad за допомогою Bluetooth та додатку FitShow. РК-панель із підсвічуванням відображає всю необхідну інформацію, таку як: швидкість, час, відстань, пульс та спалені калорії. Серед інших переваг бігової доріжки inSPORTline inCondi T50i варто відзначити тихий двигун з максимальною швидкістю 20 км / год, датчики пульсу в ручках та колесах для зручності транспортування. Міцна конструкція, ремінь з розмірами 140 х 51 см та вантажопідйомністю - до 140 кг, забезпечують високу міцність пристрою навіть під час дуже інтенсивних тренувань.    Для максимальної безпеки бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i була оснащена запобіжним затиском та замком, який при необхідності негайно зупиняє ходовий ремінь. У пам’яті комп’ютера збережено 24 готові програми, 3 користувацькі програми, 2 програми HRC та програма вручну, що дозволяє індивідуально налаштувати навчання відповідно до ваших уподобань. Панель бігової доріжки збагачена тримачем для електронних пристроїв або книг. Тиха, як миша Можливо, трохи незграбна миша, але правда в тому, що тиха робота - це те, що найбільше хвалять наших клієнтів про inCondi T50i. Міцна і міцна рама з високоякісною амортизацією повітряної подушки зменшує шум навіть під час інтенсивних тренувань. Тому ця бігова доріжка ідеально підходить для тренувань вдома - ви не заважатимете ні сім’ї, ні сусідам. Привітний до вашого серця Найефективніший тренінг проходить паралельно з моніторингом пульсу. За допомогою грудного ремінця Polar ви можете використовувати програми HRC та встановити ідеальний пульс для максимального споживання калорій. Програма автоматично регулює навантаження, щоб досягти встановленого цільового пульсу. Залишайтеся на зв'язку зі світом Підключивши смартфон або планшет, ви отримуєте не тільки цікавий спосіб записати та оцінити свої тренування, але й можливість поділитися своїм успіхом з іншими. Ще однією особливістю програми є можливість вибору маршруту, наприклад, на інший бік світу, та його віртуалізація. Ідеальні розміри Стрічка бігової доріжки inSPORTline inCondi T50i широка і довга, розміром до 140 см. Ці розміри схожих на розмір на професійному рівні (для клубів, тренажерних залів, зокрема), що гарантує комфортний старт та великий простір під час тренування.
Insportline
КУПИТИ
81 588 грн
ЦІНА: 77 509 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10347 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
5
Швидкість руху, км / год
20
Максимальна вага користувача, кг
140
АРТИКУЛ
ISL-13146
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - це високоякісне обладнання, призначене для домашнього використання. Бігова доріжка оснащена низкою функцій, які гарантують максимальний комфорт і безпеку під час тренування, в т.ч. сучасний комп'ютер з РК-дисплеєм з підсвічуванням, двигуном з піковою потужністю 5,0 к. с. і можливістю регулювання нахилу ременя в 15 положеннях. Пристрій дозволяє підключатися до смартфона, планшета або iPad за допомогою Bluetooth та додатку FitShow.

РК-панель із підсвічуванням відображає всю необхідну інформацію, таку як: швидкість, час, відстань, пульс та спалені калорії. Серед інших переваг бігової доріжки inSPORTline inCondi T50i варто відзначити тихий двигун з максимальною швидкістю 20 км / год, датчики пульсу в ручках та колесах для зручності транспортування. Міцна конструкція, ремінь з розмірами 140 х 51 см та вантажопідйомністю - до 140 кг, забезпечують високу міцність пристрою навіть під час дуже інтенсивних тренувань.
 
 Для максимальної безпеки бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i була оснащена запобіжним затиском та замком, який при необхідності негайно зупиняє ходовий ремінь. У пам’яті комп’ютера збережено 24 готові програми, 3 користувацькі програми, 2 програми HRC та програма вручну, що дозволяє індивідуально налаштувати навчання відповідно до ваших уподобань. Панель бігової доріжки збагачена тримачем для електронних пристроїв або книг.

Тиха, як миша
Можливо, трохи незграбна миша, але правда в тому, що тиха робота - це те, що найбільше хвалять наших клієнтів про inCondi T50i. Міцна і міцна рама з високоякісною амортизацією повітряної подушки зменшує шум навіть під час інтенсивних тренувань. Тому ця бігова доріжка ідеально підходить для тренувань вдома - ви не заважатимете ні сім’ї, ні сусідам.

Привітний до вашого серця
Найефективніший тренінг проходить паралельно з моніторингом пульсу. За допомогою грудного ремінця Polar ви можете використовувати програми HRC та встановити ідеальний пульс для максимального споживання калорій. Програма автоматично регулює навантаження, щоб досягти встановленого цільового пульсу.

Залишайтеся на зв'язку зі світом
Підключивши смартфон або планшет, ви отримуєте не тільки цікавий спосіб записати та оцінити свої тренування, але й можливість поділитися своїм успіхом з іншими. Ще однією особливістю програми є можливість вибору маршруту, наприклад, на інший бік світу, та його віртуалізація.

Ідеальні розміри
Стрічка бігової доріжки inSPORTline inCondi T50i широка і довга, розміром до 140 см. Ці розміри схожих на розмір на професійному рівні (для клубів, тренажерних залів, зокрема), що гарантує комфортний старт та великий простір під час тренування.
  • Максимальна вага користувача140 кг

Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i купити за вигідною ціною 77 509 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: Insportline в електронному каталозі Терраспорт
Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №2 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №3 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №4 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №5 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №6 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №7 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №8 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №9 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова FitLogic T532E , Доріжка бігова FitLogic T532E і Доріжка бігова FitLogic T532E від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн