Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i

КОД ТОВАРА: 532456
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №2
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №3
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №4
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №5
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №6
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №7
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №8
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №9
  • Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №10
Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i
Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - це високоякісне обладнання, призначене для домашнього використання. Бігова доріжка оснащена низкою функцій, які гарантують максимальний комфорт і безпеку під час тренування, в т.ч. сучасний комп'ютер з РК-дисплеєм з підсвічуванням, двигуном з піковою потужністю 5,0 к. с. і можливістю регулювання нахилу ременя в 15 положеннях. Пристрій дозволяє підключатися до смартфона, планшета або iPad за допомогою Bluetooth та додатку FitShow. РК-панель із підсвічуванням відображає всю необхідну інформацію, таку як: швидкість, час, відстань, пульс та спалені калорії. Серед інших переваг бігової доріжки inSPORTline inCondi T50i варто відзначити тихий двигун з максимальною швидкістю 20 км / год, датчики пульсу в ручках та колесах для зручності транспортування. Міцна конструкція, ремінь з розмірами 140 х 51 см та вантажопідйомністю - до 140 кг, забезпечують високу міцність пристрою навіть під час дуже інтенсивних тренувань.    Для максимальної безпеки бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i була оснащена запобіжним затиском та замком, який при необхідності негайно зупиняє ходовий ремінь. У пам’яті комп’ютера збережено 24 готові програми, 3 користувацькі програми, 2 програми HRC та програма вручну, що дозволяє індивідуально налаштувати навчання відповідно до ваших уподобань. Панель бігової доріжки збагачена тримачем для електронних пристроїв або книг. Тиха, як миша Можливо, трохи незграбна миша, але правда в тому, що тиха робота - це те, що найбільше хвалять наших клієнтів про inCondi T50i. Міцна і міцна рама з високоякісною амортизацією повітряної подушки зменшує шум навіть під час інтенсивних тренувань. Тому ця бігова доріжка ідеально підходить для тренувань вдома - ви не заважатимете ні сім’ї, ні сусідам. Привітний до вашого серця Найефективніший тренінг проходить паралельно з моніторингом пульсу. За допомогою грудного ремінця Polar ви можете використовувати програми HRC та встановити ідеальний пульс для максимального споживання калорій. Програма автоматично регулює навантаження, щоб досягти встановленого цільового пульсу. Залишайтеся на зв'язку зі світом Підключивши смартфон або планшет, ви отримуєте не тільки цікавий спосіб записати та оцінити свої тренування, але й можливість поділитися своїм успіхом з іншими. Ще однією особливістю програми є можливість вибору маршруту, наприклад, на інший бік світу, та його віртуалізація. Ідеальні розміри Стрічка бігової доріжки inSPORTline inCondi T50i широка і довга, розміром до 140 см. Ці розміри схожих на розмір на професійному рівні (для клубів, тренажерних залів, зокрема), що гарантує комфортний старт та великий простір під час тренування.
Insportline
КУПИТЬ
81 588 грн
ЦЕНА: 77 509 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 10347 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Класс
Домашняя
Мощность двигателя, л.с.
5
Скорость движения, км/ч
20
Максимальный вес пользователя, кг
140
АРТИКУЛ
ISL-13146
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - це високоякісне обладнання, призначене для домашнього використання. Бігова доріжка оснащена низкою функцій, які гарантують максимальний комфорт і безпеку під час тренування, в т.ч. сучасний комп'ютер з РК-дисплеєм з підсвічуванням, двигуном з піковою потужністю 5,0 к. с. і можливістю регулювання нахилу ременя в 15 положеннях. Пристрій дозволяє підключатися до смартфона, планшета або iPad за допомогою Bluetooth та додатку FitShow.

РК-панель із підсвічуванням відображає всю необхідну інформацію, таку як: швидкість, час, відстань, пульс та спалені калорії. Серед інших переваг бігової доріжки inSPORTline inCondi T50i варто відзначити тихий двигун з максимальною швидкістю 20 км / год, датчики пульсу в ручках та колесах для зручності транспортування. Міцна конструкція, ремінь з розмірами 140 х 51 см та вантажопідйомністю - до 140 кг, забезпечують високу міцність пристрою навіть під час дуже інтенсивних тренувань.
 
 Для максимальної безпеки бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i була оснащена запобіжним затиском та замком, який при необхідності негайно зупиняє ходовий ремінь. У пам’яті комп’ютера збережено 24 готові програми, 3 користувацькі програми, 2 програми HRC та програма вручну, що дозволяє індивідуально налаштувати навчання відповідно до ваших уподобань. Панель бігової доріжки збагачена тримачем для електронних пристроїв або книг.

Тиха, як миша
Можливо, трохи незграбна миша, але правда в тому, що тиха робота - це те, що найбільше хвалять наших клієнтів про inCondi T50i. Міцна і міцна рама з високоякісною амортизацією повітряної подушки зменшує шум навіть під час інтенсивних тренувань. Тому ця бігова доріжка ідеально підходить для тренувань вдома - ви не заважатимете ні сім’ї, ні сусідам.

Привітний до вашого серця
Найефективніший тренінг проходить паралельно з моніторингом пульсу. За допомогою грудного ремінця Polar ви можете використовувати програми HRC та встановити ідеальний пульс для максимального споживання калорій. Програма автоматично регулює навантаження, щоб досягти встановленого цільового пульсу.

Залишайтеся на зв'язку зі світом
Підключивши смартфон або планшет, ви отримуєте не тільки цікавий спосіб записати та оцінити свої тренування, але й можливість поділитися своїм успіхом з іншими. Ще однією особливістю програми є можливість вибору маршруту, наприклад, на інший бік світу, та його віртуалізація.

Ідеальні розміри
Стрічка бігової доріжки inSPORTline inCondi T50i широка і довга, розміром до 140 см. Ці розміри схожих на розмір на професійному рівні (для клубів, тренажерних залів, зокрема), що гарантує комфортний старт та великий простір під час тренування.
  • Максимальна вага користувача140 кг

Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i купить по выгодной цене 77 509 грн в электронном каталоге товаров для спорта Терра Спорт. Подбирайте Спальные летние мешки одеяла, Спальные зимние мешки одеяла с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других регионах страны. Также вы можете найти Беговые дорожки таких торговых марок, как например: Insportline в электронном каталоге Терраспорт
Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №2 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №3 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №4 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №5 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №6 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №7 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №8 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №9 Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i - Фото №10

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Беговые дорожки

Давно мечтаете заняться спортом? Бігова доріжка inSPORTline inCondi T50i будет Вашим первым шагом. В « Беговые дорожки » есть все, что необходимо спортсмену. Беговые дорожки удивит Вас своим качеством. Дорожка беговая FitLogic T532E , Дорожка беговая FitLogic T532E и Дорожка беговая FitLogic T532E от знаменитых мировых производителей 137 Вы найдете в нашем разделе Беговые дорожки . В спортивном онлайн-магазине Терраспорт представлен огромный ассортимент товаров Беговые дорожки . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн