Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion

КОД ТОВАРУ: 532498
  • Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion
Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion
Бігова доріжка inSPORTline Tyrion унікальна у багатьох аспектах. На додаток до зручної для зберігання рами, вона також має бічні ручки, які допомагають імітувати ходьбу з трекінговими палицями, що дозволяє більш ефективно тренувати верхню частину тіла. Бічні ручки регулюються по висоті (три положення - 91, 103 і 111 см). На правій ручці розташована панель управління з чотирма кнопками - пуск, зупинка та налаштування швидкості. Оскільки бігову доріжку можна сховати під ліжком або за шафою, вона ідеально підходить для домашнього використання.    У складеному вигляді він має висоту всього 13 сантиметрів! Рама, що легко зберігається, робить бігову доріжку inSPORTline Tyrion ідеальною для тих, у кого вдома мало місця. Бігова доріжка inSPORTline Tyrion призначена для комфортного тренування вдома без відволікань. Тому він надзвичайно простий у використанні. Єдине, що вам потрібно встановити, це швидкість (1 - 8 км / год). Легкий для читання світлодіодний дисплей показує час, відстань, швидкість та витрачені калорії. Підлогові колеса полегшать переміщення бігової доріжки з місця на місце, а підставка ззаду дозволяє розмістити її у вертикальному положенні. Основні характеристики: Електрична бігова доріжка з простим дизайном Легка в зберіганні модель, висотою всього 13 см Простий у використанні - 4 кнопки на правій ручці Вбудовані динаміки Призначений тільки для прогулянок Автоматичний режим енергозбереження Регульовані по висоті ручки - 3 положення (91, 103 і 111 см) На дисплеї відображається: час, відстань, швидкість та витрачені калорії
Insportline
КУПИТИ
25 948 грн
ЦІНА: 24 651 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3291 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
2
Швидкість руху, км / год
8
Максимальна вага користувача, кг
120
АРТИКУЛ
ISL-22977
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бігова доріжка inSPORTline Tyrion унікальна у багатьох аспектах. На додаток до зручної для зберігання рами, вона також має бічні ручки, які допомагають імітувати ходьбу з трекінговими палицями, що дозволяє більш ефективно тренувати верхню частину тіла. Бічні ручки регулюються по висоті (три положення - 91, 103 і 111 см). На правій ручці розташована панель управління з чотирма кнопками - пуск, зупинка та налаштування швидкості. Оскільки бігову доріжку можна сховати під ліжком або за шафою, вона ідеально підходить для домашнього використання.
 
 У складеному вигляді він має висоту всього 13 сантиметрів! Рама, що легко зберігається, робить бігову доріжку inSPORTline Tyrion ідеальною для тих, у кого вдома мало місця.
Бігова доріжка inSPORTline Tyrion призначена для комфортного тренування вдома без відволікань. Тому вона надзвичайно проста у використанні. Єдине, що вам потрібно встановити, це швидкість (1 - 8 км / год). Легкий для читання світлодіодний дисплей показує час, відстань, швидкість та витрачені калорії. Підлогові колеса полегшать переміщення бігової доріжки з місця на місце, а підставка ззаду дозволяє розмістити її у вертикальному положенні.

Основні характеристики:
  • Електрична бігова доріжка з простим дизайном
  • Легка в зберіганні модель, висотою всього 13 см
  • Простий у використанні - 4 кнопки на правій ручці
  • Вбудовані динаміки
  • Призначений тільки для прогулянок
  • Автоматичний режим енергозбереження
  • Регульовані по висоті ручки - 3 положення (91, 103 і 111 см)
  • На дисплеї відображається: час, відстань, швидкість та витрачені калорії
  • Максимальна вага користувача120 кг

Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion купити за вигідною ціною 24 651 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: Insportline в онлайн каталозі Терра Спорт
Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова Fitex ECT7 , Доріжка бігова Fitex ECT7 і Доріжка бігова Fitex ECT7 від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн