Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion

КОД ТОВАРА: 532498
  • Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion
Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion
Бігова доріжка inSPORTline Tyrion унікальна у багатьох аспектах. На додаток до зручної для зберігання рами, вона також має бічні ручки, які допомагають імітувати ходьбу з трекінговими палицями, що дозволяє більш ефективно тренувати верхню частину тіла. Бічні ручки регулюються по висоті (три положення - 91, 103 і 111 см). На правій ручці розташована панель управління з чотирма кнопками - пуск, зупинка та налаштування швидкості. Оскільки бігову доріжку можна сховати під ліжком або за шафою, вона ідеально підходить для домашнього використання.    У складеному вигляді він має висоту всього 13 сантиметрів! Рама, що легко зберігається, робить бігову доріжку inSPORTline Tyrion ідеальною для тих, у кого вдома мало місця. Бігова доріжка inSPORTline Tyrion призначена для комфортного тренування вдома без відволікань. Тому він надзвичайно простий у використанні. Єдине, що вам потрібно встановити, це швидкість (1 - 8 км / год). Легкий для читання світлодіодний дисплей показує час, відстань, швидкість та витрачені калорії. Підлогові колеса полегшать переміщення бігової доріжки з місця на місце, а підставка ззаду дозволяє розмістити її у вертикальному положенні. Основні характеристики: Електрична бігова доріжка з простим дизайном Легка в зберіганні модель, висотою всього 13 см Простий у використанні - 4 кнопки на правій ручці Вбудовані динаміки Призначений тільки для прогулянок Автоматичний режим енергозбереження Регульовані по висоті ручки - 3 положення (91, 103 і 111 см) На дисплеї відображається: час, відстань, швидкість та витрачені калорії
Insportline
КУПИТЬ
25 948 грн
ЦЕНА: 24 651 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 3291 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Класс
Домашняя
Мощность двигателя, л.с.
2
Скорость движения, км/ч
8
Максимальный вес пользователя, кг
120
АРТИКУЛ
ISL-22977
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Бігова доріжка inSPORTline Tyrion унікальна у багатьох аспектах. На додаток до зручної для зберігання рами, вона також має бічні ручки, які допомагають імітувати ходьбу з трекінговими палицями, що дозволяє більш ефективно тренувати верхню частину тіла. Бічні ручки регулюються по висоті (три положення - 91, 103 і 111 см). На правій ручці розташована панель управління з чотирма кнопками - пуск, зупинка та налаштування швидкості. Оскільки бігову доріжку можна сховати під ліжком або за шафою, вона ідеально підходить для домашнього використання.
 
 У складеному вигляді він має висоту всього 13 сантиметрів! Рама, що легко зберігається, робить бігову доріжку inSPORTline Tyrion ідеальною для тих, у кого вдома мало місця.
Бігова доріжка inSPORTline Tyrion призначена для комфортного тренування вдома без відволікань. Тому вона надзвичайно проста у використанні. Єдине, що вам потрібно встановити, це швидкість (1 - 8 км / год). Легкий для читання світлодіодний дисплей показує час, відстань, швидкість та витрачені калорії. Підлогові колеса полегшать переміщення бігової доріжки з місця на місце, а підставка ззаду дозволяє розмістити її у вертикальному положенні.

Основні характеристики:
  • Електрична бігова доріжка з простим дизайном
  • Легка в зберіганні модель, висотою всього 13 см
  • Простий у використанні - 4 кнопки на правій ручці
  • Вбудовані динаміки
  • Призначений тільки для прогулянок
  • Автоматичний режим енергозбереження
  • Регульовані по висоті ручки - 3 положення (91, 103 і 111 см)
  • На дисплеї відображається: час, відстань, швидкість та витрачені калорії
  • Максимальна вага користувача120 кг

Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion купить по выгодной цене 24 651 грн в онлайн каталоге товаров для спорта terrasport.ua. Подбирайте Спортивные сумки в ассортименте, Спортивные сумки синего цвета с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других областях страны. Также вы можете найти Беговые дорожки таких торговых марок, как например: Insportline в онлайн каталоге Терра Спорт
Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Беговые дорожки

Давно мечтаете заняться спортом? Бігова доріжка для ходьби inSPORTline Tyrion будет Вашим первым шагом. В « Беговые дорожки » есть все, что необходимо спортсмену. Беговые дорожки удивит Вас своим качеством. Дорожка беговая Fitex ECT7 , Дорожка беговая Fitex ECT7 и Дорожка беговая Fitex ECT7 от знаменитых мировых производителей 137 Вы найдете в нашем разделе Беговые дорожки . В спортивном онлайн-магазине Терраспорт представлен огромный ассортимент товаров Беговые дорожки . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн