Доріжка бігова SportsArt TR35

КОД ТОВАРУ: 105569
  • Доріжка бігова SportsArt TR35
  • Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №2
  • Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №3
  • Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №4
  • Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №5
  • Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №6
Доріжка бігова SportsArt TR35
Бігова доріжка SportsArt TR35 створена для занять в тренажерному залі і вдома. Регулярні тренування на ній сприяють розвитку кардіовинослівості, зниження ваги, розвитку м'язів, підняття загального тонусу організму. У вашому розпорядженні 16 вбудованих програм тренувань. Габарити: 211х88х142см. Вага: 151 кг. Тип доріжки: електрична. Потужність двигуна: 3,2 л.с .. Максимальна вага користувача: 205 кг. Розміри бігового полотна: 157х56 см. Максимальна швидкість бігового полотна: 0,2-20 км / год. Максимальний кут нахилу: 15 градусів.
SportsArt
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
136 865 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 18271 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність двигуна, к.с.
3,20
Швидкість руху, км / год
20
Максимальна вага користувача, кг
205
АРТИКУЛ
TR35
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бігова доріжка SportsArt TR35 створена для занять в тренажерному залі і вдома. Регулярні тренування на ній сприяють розвитку кардіовинослівості, зниження ваги, розвитку м'язів, підняття загального тонусу організму. У вашому розпорядженні 16 вбудованих програм тренувань: довільна, інтервальна, сідничний, що спалює жир, фітнес-тест, цільова, швидкий старт і т.д. Технології: CardioAdvisor (помічник в регулювання навантаження для досягнення поставленої мети), CSafe (система комунікації, за допомогою колторой можна підключити інші пристрої до тренажера), MyFle, FlowTec і т.д. Сенсорний дисплей покаже всю необхідну інформацію: час тренування, пройдену дистанцію, швидкість, пульс, витрата калорій, а також дасть можливість швидко і легко регулювати налаштування. Спеціальні підставки допоможуть зручно розмістити планшет або книгу, пляшку води. Для зручного транспортування передбачені спеціальні коліщатка. Датчики на поручнях будуть весь час контролювати ваш пульс.

особливості:
- компенсатори нерівностей підлоги;
- вентилятор;
- система амортизації;
- плавне регулювання навантаження.

Бігова доріжка SportsArt TR35 - зручна і ефективна тренування!

характеристики:
  Габарити: 211х88х142см;
Вага: 151 кг;
Тип доріжки: електрична;
Потужність двигуна: 3,2 л.с .;
Максимальна вага користувача: 205 кг;
Розміри бігового полотна: 157х56 см;
Максимальна швидкість бігового полотна: 0,2-20 км / год;
Максимальний кут нахилу: 15 градусів.

Гарантія: 24 місяці.
Товар сертифікований!
Збірка * тренажера кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: SportsArt (США).

Компанія SportsArt майже 40 років лідирує на ринку виробників спортивних тренажерів. Новітні якісні матеріали та впровадження сучасних технологій, дозволяє SportsArt випускати на ринок якісні тренажери з широким функціоналом за досить прийнятною ціною. Тренажери SportsArt використовують більш ніж в 70-ти країнах світу.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Доріжка бігова SportsArt TR35 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 136 865 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: SportsArt в онлайн каталозі Терра Спорт
Доріжка бігова SportsArt TR35 Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №2 Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №3 Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №4 Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №5 Доріжка бігова SportsArt TR35 - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова SportsArt TR35"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно планували зайнятися фігурою? Доріжка бігова SportsArt TR35 допоможе на шляху до мети. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки обрадує Вас високою якістю. Бігова доріжка реабілітаційна з поручнями inSPORTline inCondi T5000+ , Бігова доріжка реабілітаційна з поручнями inSPORTline inCondi T5000+ і Бігова доріжка реабілітаційна з поручнями inSPORTline inCondi T5000+ від топових світових брендів 137 Ви зможете побачити в нашій лінійці Бігові доріжки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн