Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs

КОД ТОВАРУ: 115659
  • Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs
Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs
Тип комплексу: предтренировочний. Енергетична цінність в 4-х таблетках: 4000 мг. Склад (в 4-х таблетках): Клітковина: 0,7 г. Білки: 2,5 м L-аргінін альфа-КГ: 2 м L-цитрулін малат: 1 р Екстракт гіностемми пятілістной: 0,1 м вага упаковки: 60 м
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
407 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 54 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
1724-NUT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs забезпечує спортсмену оптимальну енергетичну підтримку, дозволяючи зробити тренування набагато більш ефективними. Комплекс містить трикомпонентну форму активних речовин: ААКG (сіль амінокислоти аргініну і альфа - кетоглутаровой кислоти), L-цитрулін малат і екстракт гіностемми пятілістной. ААКG сприяє формуванню оксиду азоту (NO), який є активним учасником вазодилатації, розслаблює гладку мускулатуру стінок кровоносних судин і збільшує їх просвіт. Таким чином, поліпшується циркуляція крові і відповідно, поліпшується розподіл кисню, поживних речовин, вітамінів і інших важливих компонентів, в організмі. L-цитрулін малат - амінокислота, яка є одним з основних постачальників оксиду азоту в організмі. Вона покращує кровообіг і постачання м'язів корисними речовинами, підвищує витривалість спортсмена, результативність тренувань і покращує відновні процеси. Сприяє швидкій утилізації таких токсинів, як молочна кислота і сечовина. Екстракт гіностемми пятілістной - витяжка з лікарської рослини, широко відомого як "південний" або "жіночий" женьшень. На відміну від звичайного женьшеню володіє більш м'якою, делікатною дією, не викликає перезбудження нервової системи, а скоріше навпаки, заспокоює. Нормалізує показники артеріального тиску, рівень цукру і холестерину в крові. Підвищує імунітет і загальні життєві показники, уповільнює процеси старіння, покращує концентрацію і пам'ять. Володіє протизапальними властивостями. Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs зроблений у формі таблеток, які рекомендується приймати за 45 хвилин до тренування, не розжовуючи, і запивати достатньою кількістю води або спортивного напою. Рекомендоване дозування: тренування тривалістю менше 60 хвилин - 2 таблетки за 45 хвилин до початку фізичної активності; тренування тривалістю більше 60 хвилин - 2 таблетки за 45 хвилин до початку фізичної активності і ще 2 таблетки під час неї. Максимальна денна доза не повинна перевищувати 4 таблеток.

Особливості комплексу:
- предтренировочний;
- енергетичний напій;
- забезпечить ефективну тренування;
- підвищує імунітет і загальні життєві показники;
- уповільнює процеси старіння;
- покращує концентрацію і пам'ять;
- володіє протизапальними властивостями;
- випущений в формі таблеток;
- таблетки слід розчинять в спортивному напої / воді;
- спосіб застосування і зберігання докладно описані в інструкції.

Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs - гарантія оптимальної енергетичної підтримки!

Характеристики:
Тип комплексу: предтренировочний;
Енергетична цінність в 4-х таблетках: 4000 мг;
Склад (в 4-х таблетках):
Клітковина: 0,7 г;
Білки: 2,5 г;
L-аргінін альфа-КГ: 2 г;
L-цитрулін малат: 1 г;
Екстракт гіностемми пятілістной: 0,1 г;
Вага упаковки: 60 м

Виробник: Nutrend (Чехія).
Спортивне харчування Nutrend проводиться в Чехії з 1993 року, і схвалено чеським Міністерством охорони здоров'я. Його висока якість і ефективність відомі професійним спортсменам у багатьох країнах. Олімпійські команди Чехії та Словаччини часто використовують спортивне харчування Nutrend в період підготовки до змагань.

Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs підібрати і замовити по які завищеною вартістю 407 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в онлайн каталозі Терра Спорт
Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно планували зайнятися фігурою? Комплекс предтренировочний Nutrend Acceller 60 tabs допоможе на шляху до мети. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом обрадує Вас високою якістю. Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Cherry (2022-09-0478) , Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Cherry (2022-09-0478) і Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Cherry (2022-09-0478) від топових світових брендів 501 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спецпрепаратом . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн