Ніж швейцарський Victorinox Signature червоний

КОД ТОВАРУ: 126669
  • Ніж швейцарський Victorinox Signature червоний
Ніж швейцарський Victorinox Signature червоний
Матеріал: нержавіюча сталь і нейлон. Колір червоний. Кількість функцій: 7 (викрутка, лезо, пилка, кільце-брелок, кулькова ручка, ножиці, пінцет). Вага: 34 р Розмір: 58x18x12 мм. Стильний дизайн. Ергономічність моделі.   Якісні матеріали.
Victorinox
КУПИТИ
ЦІНА:
1 408 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 188 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
0.6225
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox Victorinox Signature червоний - незамінний аксесуар для більшості чоловіків. У ньому вміщується цілих сім інструментів на всі випадки життя. Сама конструкція ножа при цьому компактна, легка, прилади розміщуються в два шари. Габарити дозволяють помістити ніж в кишеню. Крім ножа там є і інші інструменти, які виконують свої функції: викрутка, лезо, пилка, кільце-брелок, кулькова ручка, ножиці, пінцет. Для кожного з них знайдеться застосування в побутових ситуаціях, тому такий аксесуар - відмінний варіант практичного подарунка.  

особливості:

·          7 предметів: викрутка, лезо, пилка, кільце-брелок, кулькова ручка, ножиці, пінцет;

·          Стильний дизайн;

·          Ергономічність моделі;

·          Якісні матеріали.

Характеристики:

  Матеріал: нержавіюча сталь і нейлон;

  Колір: червоний;

  Кількість функцій: 7;

  Вага: 34 г;

  Розмір: 58x18x12 мм.

Виробник: Victorinox (Швейцарія).

Швейцарський бренд давно цінується на ринку армійських ножів. Вперше він з'явився в 1884 році. З тих пір вони постійно удосконалюють свої технології і якість продукції. Тому ножі мультифункціональний і довго служать власнику.


Ніж швейцарський Victorinox Signature червоний підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 408 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Аксессуары для пикника таких торгових марок, як наприклад: Victorinox в онлайн каталозі Терра Спорт
Ніж швейцарський Victorinox Signature червоний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox Signature червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно планували зайнятися фігурою? Ніж швейцарський Victorinox Signature червоний допоможе на шляху до мети. В « Аксесуари для пікніка » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для пікніка обрадує Вас високою якістю. Ніж швейцарський дитячий Victorinox My First 84 мм синій , Ніж швейцарський дитячий Victorinox My First 84 мм синій і Ніж швейцарський дитячий Victorinox My First 84 мм синій від топових світових брендів 1132 Ви зможете побачити в нашій лінійці Аксесуари для пікніка . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн