Коптильні

Домашня коптильня - це гарантія того, що всі страви будуть приготовані натуральним способом, без застосування рідкого диму. Продукти в ній готуються за технологією гарячого копчення - обробляються гарячим димом при температурі 90-120 градусів. Копченості можуть довго зберігатися навіть без холодильника, зберігаючи апетитний «димний» аромат.

конструкція коптильні

Елементи конструкції можуть бути різними в залежності від моделі, але в стандартний набір входять:

  • корпус;
  • кришка;
  • піддон для збору жиру;
  • решітки (кількість варіюється в залежності від комплектації);
  • ручки для кришки.

У комплекті з переносними похідними коптильні може бути чохол. Деякі моделі оснащені термометром для постійного контролю температури копчення. Додатково може знадобитися шланг для відводу диму. Матеріал виготовлення - листовий метал або нержавіюча сталь, товщина металу повинна бути не менше 1,5 см. Форма вироби зазвичай прямокутна, рідше - округла. Велика частина коптилень проводиться в Україні, що забезпечує досить прийнятні ціни.

Переваги міні-коптильні для будинку

Домашні коптильні характеризуються такими якостями:

можливість приготування м'яса, риби, сала, всіх видів птиці, овочів, сирів;

оптимальна висота розташування решіток для забезпечення необхідних температурних умов;

зручність в транспортуванні - коптильні важать в середньому до 5 кг;

простота збірки; міцність і екологічність матеріалу виготовлення.

З недоліків можна назвати невеликий термін зберігання готового блюда в порівнянні з приготованими в коптильні холодного копчення.

Як використовувати коптильню

Для приготування бажаного страви необхідно:

  • встановити конструкцію в підготовленому заздалегідь місці;
  • заповнити піддон тирсою;
  • встановити піддон для збору жиру;
  • розмістити на решітку продукт, який плануєте приготувати;
  • закрити конструкцію кришкою.

До деревним тирси можна додати запашні трави або тріски різних фруктових дерев - так готові продукти будуть особливо ароматними.

Термін копчення залежить від продукту. В середньому, м'ясо коптиться 2-3 години, курка або інша птиця - 1 година, а сало або риба - близько 30 хвилин.

Помити коптильню після закінчення готування їжі не складе труднощів - конструкція розбірна, кожен з елементів миється звичайними засобами для миття посуду.

Компанія Terrasport пропонує кращі товари для дому та пікніка з доставкою по Києву і в інші міста країни.

В РОЗДІЛІ 2 ТОВАРІВ
СРАВНИТЬ
ТОВАРА
ЗА ЗАМОВЧУВАННЯМ
  • ВІД ДЕШЕВИХ ДО ДОРОГИХ
  • ВІД ДОРОГИХ ДО ДЕШЕВИХ
  • ПО НАЙМЕНУВАННЮ А-Я
  • ПО НАЙМЕНУВАННЮ Я-А
  • ПО ДАТІ ДОДАВАННЯ
ВИД:
  • Коптильня двох'ярусна Україна
    1. Код товару: 112259
    Коптильня двох'ярусна Україна
    999 грн ЦІНА: 789 грн
    КУПИТИ
  • Коптильня одноярусная Україна
    1. Код товару: 112260
    Коптильня одноярусная Україна
    ЦІНА: 751 грн
    КОЛИ З'ЯВИТЬСЯ?
БРЕНД
ЦІНА (грн)
СКИНУТИ ВИБРАТИ
Щоб знайти якісні Коптильні необхідно відкрити розділ Товари для пікніка в спортивному онлайн-магазині Терраспорт. Тут представлений великий асортимент товарів Коптильня одноярусная Україна , Коптильня одноярусная Україна І Коптильня одноярусная Україна від кращих світових виробників Україна, І , . Ви можете купити недорого Коптильні та інші спортивні товари в розділі Товари для пікніка . Не знаєте, як правильно вибрати спортивне харчування ? Наші консультанти підберуть Вам Товари для пікніка і порадують швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро .
ЧИТАТЬ ПОЛНОСТЬЮ
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн