Харчові термоси. Як вибрати найкращий?

харчовий термос   - це корисна річ, створена для економії сімейних грошей! Домашня їжа завжди смачніше і точно корисніше і дешевше столовской.

З моменту появи першого в світі термоса пройшло більше 100 років. Його винахідник навіть подумати не міг, що в майбутньому з його дітища будуть їсти кашу! Сьогодні харчової термос - ідеальне рішення для тренувань, походів і веловиездов.   Відправляєтеся в дорогу і не знаєте, чи зможете в дорозі нормально поїсти? Вам потрібен харчової термос. Ця покупка змінить Ваше життя.

Вибір якісних термосів зараз більш ніж широкий. І, головне, обсяги харчових термосів теж представлені на будь-який смак. Термос об'ємом 0,7 л - це можливість для дорослого чоловіка взяти на роботу повноцінний обід, а маленький термос на 0,29 л - прекрасне рішення для мам, які часто відправляють дітей на тренування і виступи і змушені давати дитині в дорогу бутерброди.

Щоб вибрати хороший термос для їжі, візьміть до уваги кілька порад досвідчених мандрівників:

  • Більше обсяг - краще.   Два простих правила: чим ширше шийку - тим швидше остигає їжа, і чим більший об'єм - тим довше зберігається температура.
  • Перевіряйте запах.   Не варто купувати термос, який «погано пахне». Будь запах нового термоса говорить про погану якість продукції. Чи не заспокоюйте себе тим, що незабаром все вивітриться. Дуже може бути, що саме так довгий час буде пахнути ваша їжа.
  • Переконайтеся в надійності пробки.   Хороша гвинтова пробка - запорука того, що температура буде триматися стільки, скільки заявлено. Вибираючи термос, зупиніть вибір на тому, пробка якого забезпечує максимальну герметичність.
  • Налийте гаряченького.   У магазині такий тест вам, швидше за все, зробити не вдасться, але вдома ви цілком можете перевірити своє придбання до того, як відправлятися з ним в дорогу. Для цього налийте в термос гарячої рідини і через п'ять-десять хвилин доторкніться до термосу. Якщо корпус нагрівся - тепло йде крізь стінки, а термоізоляція «не працює». У шлях такий термос брати не варто.
  • Заповнюйте доверху.   Кожен термос має заявлений виробником термін підтримки температури продуктів харчування. Але він буде коректним лише в тому випадку, якщо термос буде заповнений повністю. Намагайтеся наповнювати харчової термос доверху. Якщо в ньому буде залишатися повітря, їжа буде остигати швидше.

Харчовий термос - це незалежність від погодної, політичної і будь-який інший ситуації в країні або в дорозі. Харчові термоси умовно поділяють на 2 групи - термоси та ланч бокси.

харчові термоси

Харчові термоси використовувані в походах і подорожах виготовляють зі сталі, що дає їм перевагу перед ланч боксами: вони міцні і не бояться падінь, ударів і навантажень.

Класичний харчової термос 0,5 л Stanley . Шість годин - рівно стільки їжа залишатиметься гарячою. Цього часу достатньо, щоб до обіду дбайливо приготовані страви були теплими і навіть ще більш смачними. Він має широке горлечко, обсяг 0,5 л і подвійні стінки. Це завдяки їм створюється бездоганна вакуумна термоізоляція Stanley.

Ще один чудовий термос, який не залишить Вас голодними в поїздці або ж в подорож -   Термос харчовий Експедиція «Жадина з яловичиною» 0,7 л . Його особливість - більший обсяг, подвійні стінки, які дозволяють на довго зберегти смак, запах і температуру вмісту, а також зручний чохол на блискавці для зручного транспортування. В іншому - зручне широке горлечко і бездоганну якість!

ланч бокси  

Ланч бокси часто виготовляють з пластика, що робить їх дуже крихкими. Розраховані вони для домашнього використання. Найчастіше ланч бокси використовують для того, щоб брати з собою улюблені страви на роботу, тренування і в зручний момент перекусити домашньою їжею, навіть перебуваючи далеко від дому.

Ланч бокси чудово підтримують температуру! наприклад,   Ланч бокс дитячий Aladdin Bento   має обсяг усього 0,35 л, але тепло і холод підтримує протягом 5 годин. Ланч бокс має внутрішню стінку, завдяки якій можна покласти 2 страви окремо один від одного, і Ваш син насолодитися в школі повноцінним гарячим обідом.

Ланч бокс Aladdin Bento 0,95 л   розрахований більш на дорослих людей, так як має великий обсяг і складається з двох яскравих ланч боксів обсяг 0,35 і 0,6 л. Великий бокс має внутрішню стінку для поділу двох різних страв. Температура їжі в даному боксі буде збережуться протягом 5 годин, а матеріал, з якого виготовлений ланч бокс, дозволяє розігрівати їжу в СВЧ, що не висипаючи її в окрему тарілку.


З усім асортиментом харчових термосів можна ознайомитися   тут .

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • Нужно купить колесико для пресса или эспандер для кисти рук? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Узнать цена на эспандер или оборудование для спорта в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • Когда ищете палатка трёхместная, либо лента для фитнеса, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн