Як вибрати орбитрек?

Орбитрек - універсальний тренажер, якому немає аналогів на сьогоднішній день. Безліч моделей орбітреків на ринку спортивного обладнання відрізняються рядом функціональних характеристик, завдяки чому завжди є можливість вибору: будь це орбитрек для тренажерного залу   або ж для домашнього використання   . Займатися на такому тренажері можуть люди різного віку і з різними показниками ваги. Але разом з тим, для більш ефективного використання орбитрека, вибирати даний тренажер необхідно з урахуванням вікових потреб і особливостей організму.
Вибираючи орбитрек, в першу чергу стає питання ціни. Так, серед орбітреків представлені тренажери різного класу, з різними функціональними можливостями, вивчивши які Ви точно будете знати, який саме тренажер Вам необхідний.  
Для чого необхідний орбитрек, і чому його можна назвати універсальним тренажером?  
Ходьба і біг - це не тільки спосіб скинути зайву вагу, але і відмінна можливість укріпити своє здоров'я, в першу чергу це стосується серцево-судинної системи. Дуже часто нам не вистачає вільного часу не тільки на біг, але елементарно - на ходьбу! Так, життя ставить жорсткі рамки: машина, автобус і будь-який інший вид транспорту - це основні способи сучасного пересування.
Орбитрек дозволяє Вам надолужити згаяне в будь-який вільний час! Вдома чи в тренажерному залі, за допомогою даного тренажера Ви завжди зможете проводити регулярні тренування. Займаючись на орбітрек, Ви задієте всі групи м'язів! Це єдиний тренажер, який дає таку можливість!


Як же правильно вибрати орбитрек, щоб отримувати від тренувань максимум користі? Ми ознайомимо Вас з основними і найважливішими характеристиками даного тренажера.

Основні параметри:

плавність ходу   - одна з головних функціональних характеристик орбитрека. Під час занять на орбітрек Ви не повинні чути ніяких різких звуків. Все орбітреки мають   електромагнітне,   магнітне і механічне опір, що дозволяє цим тренажерів працювати практично безшумно.  
Довжина кроку на орбітрек вибирається індивідуально для кожного користувача. Якщо Ви вибираєте   орбитрек для домашньої експлуатації, то Вам необхідно звернути увагу на такий критерій як «довжина кроку». Найчастіше, в даному тренажері встановлюється середньостатистична довжина кроку - 45 см, що оптимально підходить для людей середнього зросту. Стандартна довжина кроку на більшості орбітреків - 40 см, що відповідає зростанню людини 180 см.
Q-фактор - це відстань між педалями. І чим менше відстань - тим краще для тренується. Виходячи з фізіологічних особливостей будови людського тіла, нам важко бігати з широко розставленими ногами, саме тому Q-фактор характеризується оптимальною відстанню. Мінімальний Q-фактор знижує навантаження на суглоби.


Максимальна вага користувача.   У орбітреків для домашнього використання максимальна вага користувача, як правило, не перевищує   100 кг . Тренажери з максимально допустимою вагою до 150 кг відносяться до класу напівпрофесійних тренажерів, а до 200 кг - до класу професійних тренажерів.
Наявність транспортувальних роликів є додатковою перевагою орбитрека. Якщо орбитрек важить понад 150 кг, наявність таких роликів є обов'язковим.

Наявність сидіння.   Багато моделей орбітреків оснащені   сидінням   , Яке Ви можете самостійно регулювати по висоті і виконувати з його допомогою безліч вправ в положенні «сидячи».


Компенсатори нерівності підлоги. Регулятори висоти, які встановлюються в опорах тренажера і допомагають вирівняти положення тренажера на підлозі. Компенсатори нерівності дозволяють виключити можливість гойдання тренажера при нерівності покриття.  
Відображення показників тренування на екрані.   Контролювати рівень навантаження Ви можете за допомогою відображення результатів тренування на дисплеї, прикріпленому до орбітреків. На дисплеї демонструються такі показники, як швидкість, час, пульс, дистанція, тривалість тренування.

 


Орбитрек з механічним навантаженням   . При даній системі навантаження на маховик орбитрека надаватися спеціальний ремінь, який передає зусилля на педалі тренажера. Створення навантаження подібно велосипедної: створюється гальмівними колодками. Вага маховика не перевищує 8 кг.

 


Орбитрек з магнітною навантаженням   - сама функціональна система навантаження. Навантаження на педалі створюється в найширшому діапазоні. Навантаження регулюється відстанню між маховиком і магнітами. Орбітреки з даною системою навантаження практично безшумні.


Орбитрек з електромагнітним опором   базується на використанні принципу електромагнітного поля, що діє на маховик. Навантаження можна міняти моментально одним натисканням кнопки. Тренажери з даним видом опору мають вбудований комп'ютер, що в поєднанні з електромагнітом дозволяє використовувати динамічна зміна навантаження.

 


Маховик - одна з найважливіших складових орбитрека. Махове колесо служить для накопичення кінетичної енергії і забезпечує постійний рух педалей під час занять.
Плавність рухів тренується залежить від ваги маховика. Чим більше вага маховика - тим краще плавність рухів. Оптимальна вага маховика для комфортного тренування:   8-10 кг .

 

Вид орбитрека, в залежності від розташування маховика:

1. Орбитрек з центральним розташуванням маховика. Має більш широку основу, і коротше в довжину. Тренажери даного типу мають невеликий Q-фактор, так як розміщення педалей не заважає маховик. Маховик розташований збоку.


2. Орбитрек задньопривідний. Даний тип - класичний орбитрек. Маховик знаходиться позаду тренується. Такий тренажер має довший хід педалей і більш плавний рух. На більшості таких тренажерів рухливі важелі для рук приєднані до педалей.


3. Орбитрек передньопривідний. Тренується бачить маховик перед собою. Вага такого тренажера зміщується вперед. Для того, щоб тренажер стояв стійко, і не було переваги вперед, маховик робиться більш важким, ніж в інших моделях.

Додаткові функції:

Можливість здійснювати рухи вперед і назад, займаючись на орбітрек, робить тренування набагато ефективніше і різноманітніше. Так, Ви будете отримувати велике навантаження на м'язи ніг, ніж при можливості кроку тільки вперед.
Можливість нахилу площини руху - одна з характеристик професійних орбітреків, які найчастіше використовуються для занять в спортивних комплексах. Функція нахилу площині дозволяє збільшити навантаження на ті групи м'язів, які мінімально задіяні при тренуваннях на орбітреків, що не мають такої функції.

Можливість підключення MP3 або DVD дають більшість нових моделей орбітреків. Ви зможете урізноманітнити свої тренування переглядом улюблених фільмів або прослуховуванням улюбленої музики.

Вибираючи орбитрек, звертайте увагу на терміни гарантії, які надає виробник. Як правило, чим дорожче орбитрек і чим більше функцій він має, тим довше термін гарантії. Найчастіше орбітреки мають терміни гарантії від 2 до 3 років, але прослужити Вам такий тренажер може до 10 років!
Орбитрек стане Вашим улюбленим тренажером, який допоможе зробити фігуру ідеальною за короткий період часу!

 

З усім асортиментом орбітреків можна ознайомитися   тут .

Якщо у Вас залишилися питання, готові відповісти на них по телефону:   (044) 585-7-333.

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн