Дзвінок велосипедний (сирена) TW JH-101 синій

КОД ТОВАРУ: 142942
  • Дзвінок велосипедний (сирена) TW JH-101 синій
Дзвінок велосипедний (сирена) TW JH-101 синій
Тип: велосипедний дзвінок. Харчування: дві батарейки "ААА". Матеріал: пластик. Колір синій. Особливості: електронний; для всіх міських велосипедів; дзвінкий звук; сирена, неординарний звук; для безпеки на дорозі; з кріпленням на кермо.
TW
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
429 грн
ЦІНА: 325 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
BEL-00-73
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дзвінок велосипедний (сирена) TW JH-101 на батарейках синій - аксесуар стриманого дизайну, що підходить практично для всіх велосипедів зі стандартним кермом. Пересуваючись по місту, вам необхідна система оповіщення перехожих про ваші маневрах на велосипеді, щоб уникнути неприємної ситуації із зіткненням. Виготовлений з вологонепроникного пластика. У комплект входять батарейки та кріплення на кермо. Видає дуже гучний звук, що нагадує спецсігнал. Перед застосуванням необхідно витягнути пластиковий запобіжник під кнопкою.

особливості:
- електронний;
- для всіх міських велосипедів;
- дзвінкий звук;
- сирена, неординарний звук;
- для безпеки на дорозі;
- з кріпленням на кермо.

Характеристики:
Тип: велосипедний дзвінок;
Харчування: дві батарейки "ААА";
Матеріал: пластик;
Колір: синій.

Виробник: TW (Тайвань).
Під брендом TW випускаються різноманітні аксесуари для спорту, що вражають своїм дизайном, технологічністю і високою якістю сировини, з якого виробляються. Важливо низька ціна і укомплектованість продукції.

Дзвінок велосипедний (сирена) TW JH-101 синій підібрати і купити за реальною ціною 325 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Звонки, клаксоны велосипедные таких торгових марок, як наприклад: TW в електронному магазині Terra Sport
Дзвінок велосипедний (сирена) TW JH-101 синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дзвінок велосипедний (сирена) TW JH-101 синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дзвінки, клаксони велосипедні

Давно хочете зайнятися фігурою? Дзвінок велосипедний (сирена) TW JH-101 синій допоможе почати легко. В « Дзвінки, клаксони велосипедні » є все, що Вам знадобиться. Дзвінки, клаксони велосипедні обрадує Вас своєю надійністю. Дзвінок велосипедний Green Cycle GBL-543, 45мм (BEL-58-92) , Дзвінок велосипедний Green Cycle GBL-543, 45мм (BEL-58-92) і Дзвінок велосипедний Green Cycle GBL-543, 45мм (BEL-58-92) від кращих світових постачальників 4312 Ви зможете знайти в нашій лінійці Дзвінки, клаксони велосипедні . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Дзвінки, клаксони велосипедні . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн