Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English

КОД ТОВАРУ: 109945
  • Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English
  • Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English - Фото №2
  • Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English - Фото №3
  • Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English - Фото №4
Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English
Банда Умников
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
365 грн
ЦІНА: 355 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Настільні ігри
АРТИКУЛ
BY-40173
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Зверобукви English: так слон або Elephant?
Напевно, безглуздо було б сперечатися, що в нашому стрімко розвивається знання іноземних мов дуже і дуже важливо. Державні кордони стало долати все простіше, а ось знаходити спільну мову - ні. На жаль, попередні покоління пізно приходили до правильного висновку про важливість подолання мовного бар'єру. Але тепер-то ми знаємо, що до чого. Так чому ж не почати занурення в світ англійської мови з самого дитинства, коли процес навчання дається набагато простіше і цікавіше?

Меморі, пальники та Лото
Навіть не ясно, хто має більшу перевагу, починаючи грати в настільну гру Зверобукви English: той дитина, який вже знає англійський алфавіт або той, який тільки збирається його вивчити. Адже в даному випадку важливі не стільки знання, скільки образна пам'ять і вміння нею користуватися. У коробці з грою ви побачите дві колоди карт, різних за розміром і змістом. На одній зображені літери, якими має бути «оперувати» в процесі гри. Всі вони виконані в різних кольорах, щоб було зручно запам'ятовувати їх візуально. Друга колода складається з тварин, на яких вам доведеться трошки пополювати.
Основні правила розвиваючої гри Зверобукви English пропонують вам заробляти переможні очки шляхом відкриття всіх букв, які знаходяться в назві конкретної тварини. Той, хто виконає цю дію правильно, зможе забрати картку з твариною собі. Потім перевертається наступна картка, і полювання за здобиччю починається знову. Так відбувається, поки всі картки не розіграні. Тоді учасники підраховують кількість своїх очок, і визначається переможець.
Крім цього, існують також додаткові варіанти правил. Перший з них називається «Меморі». Для нього знадобиться викласти на столі квадрат з карток сорочкою вгору (розміром 4х4). Гравцям слід по черзі перевертати по дві картки, і якщо на них виявляться однакові букви - забирати їх собі, якщо немає - перевертати назад. Таким чином, потрібно отримати якомога більше карток, запам'ятовуючи, де які лежать. Другий варіант додаткових правил має назву «Лото» і пропонує знаходити потрібну букву серед назв своїх тварин, тим же самим дістати її собі в якості переможного очка. Наступний варіант гри Зверобукви English називається «Горілки», де буде необхідно складати нові слова із запропонованих літер. Складність полягає в тому, що перед початком гри в колоді потрібно буде залишити тільки по одному примірнику найменш поширених приголосних.

Зверобукви English: граємо, розвиваємося і вчимося одночасно
Просто не може не радувати, що така гра для дітей служить своєрідним тренажером для зорової пам'яті і допомагає розвивати увагу і швидку реакцію у дитини. Подумати тільки, яким може бути невідомим і загадковим світ іноземної мови, і як просто і цікаво можна з ним познайомитися, почавши з алфавіту. Більш того, якщо ваші малюки ще не знайомі і з російським алфавітом, то тут стане в нагоді базова гра Зверобукви з картками російською мовою.

склад:
70 букв англійського алфавіту
26 картинок зі звірами
карти-пам'ятки
правила гри

Технічні характеристики:
Мова: English, російська
Вік: 6, 8 +
Предмет: Букви і читання
Характер гри: На швидкість, На подумати
Гравців: від 2 до 5
Час гри: 10-20 хв
Вага: 200
Бренд: Банда Розумників


Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English купити за вигідною ціною 355 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Банда Умников в інтернет-магазині Терраспорт
Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English - Фото №2 Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English - Фото №3 Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Банда розумників. Зверобукви English буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) , Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) і Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн