Набір для гри в "Петанк" Duke 5614E

КОД ТОВАРУ: 103215
  • Набір для гри в "Петанк" Duke 5614E
Набір для гри в
Матеріал сумки: нейлон; Матеріал куль: метал; Вага кулі: 750 грам; Діаметр кулі: 7 см; Комплектація: кейс, 6 куль, кошонет, шнурок для вимірювання відстані.
Duke
КУПИТИ
ЦІНА:
1 360 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 182 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
5614E
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Петанк або Боча - захоплююча гра, яка набирає популярність у всьому світі! Ця гра - прабатьком боулінгу. У цю гру можна грати як в приміщенні, так і на відкритому повітрі. Часто в нього грають на пляжі або пікніку. Гра підходить для будь-якого віку, і не зажадає підготовки і зусиль, якщо не займатися професійно. Порадуйте друзів і близьких відмінним подарунком! Комплект складається з шести куль, з точно розрахованим вагою, вони находяться в компактній, зручній і міцну нейлонової подарунковій сумці. Також в комплекті є: кошонет і мірка.

Попереду літо. Все більш актуальним стає активний відпочинок.
Тому ми пропонуємо скрасити своє дозвілля з цим набором. Нещодавно про цю гру мало хто чув, тоді як сьогодні - це гра зі світовим ім'ям.

Ігри, схожі на бочу, існували ще в Стародавній Греції і Стародавньому Римі. Після падіння Римської імперії ця гра була забута і відродилася в середні століття під назвою фр. «Bouleurs». Вона стала настільки популярна, що в XIV столітті була введена заборона на цю гру, щоб більше займатися фехтуванням або стрільбою з лука.
Незважаючи на заборони, гра дожила до наших днів. У різних формах, під різними назвами вона існує в різних країнах Середземномор'я і в Великобританії. У тому вигляді, в якому він відомий в наші дні, петанк з'явився в 1907 році.
Сьогодні існує Міжнародна асоціацію петанку і національні федерації в багатьох країнах. Наприклад є федерація і в Україні. Можливо що вже скоро ця гра стане олімпійським видом спорту.

Правила гри в петанк.

Гравці 2х команд на майданчику розміром 15 на 4 м по черзі кидають кулі, намагаючись якомога ближче покласти свою кулю поруч з маленьким дерев'яним кулею - кошонету. Куля може як зачепити кошонет, так і збити кулю суперника, щоб відштовхнути його. Суть в тому щоб в кінці один або кілька куль твоєї команди виявилися ближче до кошонету, ніж кулі суперника. Начісляеться одне очко за кожен такий кулю. Гра йде до 13 очок (на Кубок світу - 15).
Правила гри в бочу схожі з керлінгу, і грати можна на будь-якому майданчику: як сніжної або піщаної, так і грунтової, гравійної і інших.


Характеристики:

Матеріал сумки: нейлон;

Матеріал куль: метал;

Вага кулі: 750 грам;

Діаметр кулі: 7 см;

Комплектація: кейс, 6 куль, кошонет, шнурок для вимірювання відстані.


Виробник: Duke (Німеччина).

 


Набір для гри в "Петанк" Duke 5614E купити за вигідною ціною 1 360 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Duke в інтернет-магазині Терраспорт
Набір для гри в "Петанк" Duke 5614E

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для гри в "Петанк" Duke 5614E"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для гри в "Петанк" Duke 5614E буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) , Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) і Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн