Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps

КОД ТОВАРУ: 78849
  • Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps
Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps
Особливості жиросжигателя: підходить для жінок і чоловіків, харчова добавка нового покоління, гарантія прискореного процесу зменшення жирових клітин, прискорює метаболізм жирів, рідкенаповнення капсул максимально засвоюється організмом, дві форми тіронінов для гіперактивного метаболізму жирів, містить три форми йохимбина для максимального вивільнення жирів, активує буру адіпозних тканину завдяки наявності фенілетиламін, безпечно збільшує температуру тіла, активно спалює зайві запаси жиру. Кількість капсул: 120. Зміст порції: 2 капсули. Кількість порцій: 60. Не приймати більше 4-х капсул в день. Не приймати перед сном.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 145 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 153 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
853237000981
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps підходить як чоловікам, так і жінкам. Інгредієнти, що містяться в харчовій добавці ефективно борються з проблемним жиром, калоріями, апетитом і поганим настроєм. Це ідеальний інструмент, щоб допомогти вам прибрати зайву вагу, зробити ваше життя легше і простіше, значно посилюючи результати втрати ваги.


Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps містить в собі найактивніші жиросжигающие інгредієнти, серед яких синефрин, фолієва кислота, метілсінефрін, кофеїн, біотин та інші. Продукт надає не тільки термогенним ефект, але і сприяє зниженню апетиту. Інструкція по застосуванню Lipo6 Hers: в перші 2 дні приймати по 2 капсули на добу (1 капсула вранці, ще одна в другій половині дня, краще натщесерце або за пів години до прийому їжі). Поступово можна до 4 капсул в день (2 вранці, 2 після обіду). Ні в якому разі не можна приймати більше 4 капсул в день. Не приймати перед сном!

Особливості жиросжигателя:
- підходить для жінок і чоловіків;
- харчова добавка нового покоління;
- гарантія прискореного процесу зменшення жирових клітин;
- прискорює метаболізм жирів;
- рідкенаповнення капсул максимально засвоюється організмом;
- дві форми тіронінов для гіперактивного метаболізму жирів;
- містить три форми йохимбина для максимального вивільнення жирів;
- активує буру адіпозних тканину завдяки наявності фенілетиламін;
- безпечно збільшує температуру тіла;
- активно спалює зайві запаси жиру.

Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps - для швидкого і ефективного схуднення!

Характеристики:
Кількість капсул:
120.
Зміст порції: 2 капсули.
Кількість порцій: 60.
Рекомендується приймати: 1 капсулу вранці, а 2-ю в обід.
Не приймати більше 4-х капсул в день.
Не приймати перед сном.

Склад однієї порції (2 капсули):
N-ацетил L-терозін,
Безводний кофеїн.
Мукуна пекуча (40% L-допа).
Paullinia cupana (22% кофеїну).
Advantra Z помаранча (50% п-сінефріна).
Dendrobium nobile (5% алколоидов).
Хлористоводнева кислота йохимбина.

Інші інгредієнти:
гліцерин
рослинна целюлоза
Дистильована вода
полісорбат 80
гіпромелоза
Діоксид титану.

Виробник: Nutrex Research (США).


Компанія була заснована в 2002 році, вона спеціалізується на створенні ефективного спортивного харчування. Спортивне харчування Nutrex Research - це надсучасні харчові добавки найвищої якості. Засновники компанії Nutrex Research - Дженс Інгеноль і Джефф Маккарел вкладають величезні кошти в розробку все нових і нових препаратів, які випереджають свій час. Завдяки науковим дослідженням в галузі спортивної дієтології на ринку з'явився легендарний Lipo-6 від Nutrex Research, який був визнаний жиросжигателем року в США. Компанія Nutrex Research має безліч досягнень в області виробництва добавок для бодібілдингу та фітнесу. Нещодавно вона випустила на ринок жиросжигатель на основі рідких капсул, що став абсолютним хітом продажів.


Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 145 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: в онлайн каталозі Терра Спорт
Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно планували зайнятися фігурою? Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Unlimited 120 liqui-caps допоможе на шляху до мети. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги обрадує Вас високою якістю. Жиросжигатель Olimp Labs L-carnitine 3000 Extreme Shot (20x25 мл) , Жиросжигатель Olimp Labs L-carnitine 3000 Extreme Shot (20x25 мл) і Жиросжигатель Olimp Labs L-carnitine 3000 Extreme Shot (20x25 мл) від топових світових брендів 498 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн