Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл)

КОД ТОВАРУ: 76124
  • Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл)
  • Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) - Фото №2
Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл)
Особливості препарату: стимулятор фізичної активності, спалює жир, вивільняє енергію з жирових тканин, упакований у вигляді одноразових питних доз, прискорює метаболічні процеси, стимулює витривалість під час навантаження, знижує вагу, розщеплює жирові тканини протягом усього дня. Обсяг 1 дози: 60 мл. Упаковка: 20 доз в коробці. Енергетична цінність в 60 мл продукту: 23 ккал.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
52 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Рідина
АРТИКУЛ
00305
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) завдяки високій концентрації діючих речовин L-карнітину і сінефріна з додаванням вітамінів прискорює метаболічні процеси і перетворює організм в фабрику з вироблення енергії. Продукт призначений для: стимуляції витривалості під час навантаження, зниження ваги, прискорення відновлення, розщеплення жирових тканин протягом усього дня.
Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) - максимально ефективний стимулятор фізичної активності, спалювач жиру, що вивільняє енергію з жирових тканин. Препарат упакований у вигляді одноразових питних доз. Він служить ідеальною добавкою, що сприяє зниженню ваги, а також підтримує і відновлює організм в процесі фізичної активності, що вимагає великої витривалості. Рекомендується приймати флакон препарату за 30-45 хвилин до фізичного навантаження.
Не слід використовувати продукт в разі, якщо ви голодні і якщо ви мало їли протягом дня! Максимальна денна порція: 60 мл.

Особливості препарату:
- стимулятор фізичної активності;
- спалює жир;
- вивільняє енергію з жирових тканин;
- упакований у вигляді одноразових питних доз;
- прискорює метаболічні процеси;
- стимулює витривалість під час навантаження;
- знижує вагу;
- розщеплює жирові тканини протягом усього дня.


Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) - ефективний стимулятор фізичної активності!

характеристики:
Обсяг 1 дози: 60 мл.
Енергетична цінність в 60 мл продукту: 23 ккал.


Виробник: Nutrend (Чехія).
Протягом багатьох років успішної роботи компанія Nutrend заслужила репутацію провідного виробника і зайняла лідируючу позицію на чеському ринку спортивного харчування. Високоефективні і в той же час абсолютно легальні складові компоненти продукції цієї компанії сертифіковані антидопінговим комітетом Чеської Республіки, а також схвалені Міністерствами охорони здоров'я Чехії, України та інших країн.


Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) купити по які завищеною вартістю 52 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких брендів, як наприклад: Nutrend в каталозі Терра Спорт
Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно планували зайнятися фігурою? Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) , Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) і Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) від знаменитих світових виробників 498 Ви зможете побачити в нашій категорії Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн