Жилет утяжелітельную (фіксований вагу) Champion (00357), 8 кг

КОД ТОВАРУ: 275923
  • Жилет утяжелітельную (фіксований вагу) Champion (00357), 8 кг
Жилет утяжелітельную (фіксований вагу) Champion (00357), 8 кг
Жилет утяжелітельную Champion 8 кг чорно-червоний, фіксована вага сприяє формуванню витривалості у спортсменів. Жилет утяжелітельную Champion 8 кг чорно-червоний, фіксована вага сприяє формуванню витривалості у спортсменів. Підсилює інтенсивність тренувань в різних видах спорту: бігу, єдиноборстві, хокеї. Жилет з обважнювачами 8 кг, має фіксований вагу. Використання цього жилета під час тренувань значно покращує показники витривалості спортсмена. Базові вправи, такі як підтягування на перекладині, віджимання на брусах виконуються набагато ефективніше і легше, ніж при їх виконанні з вантажем на поясі, а навантаження на поперековий відділ хребта мінімальна. Біг в жилеті і присідання також будуть виконуватися ефективніше. Жилет відрізняється дуже простим дизайном і якісною обробкою деталей. Утяжелітельную жилет оснащений двома ременями на липучці, які дозволяють максимально точно підігнати розмір і зафіксувати жилет на тілі. Особливості жилета: - з обважнювачами; - для тренування сили і витривалості; - імітації бронежилета за вагою; - фіксований вагу. Характеристики: Матеріал: нейлон, поліестер. Наповнювач: пісок. Вага: 8 кг. Колір: Чорно-червоний. Виробник Champion - Україна.
Champion
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
727 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорно-червоний
Тип
Жилет
Призначення
Для корпусу
Наповнювач
Пісок
АРТИКУЛ
00357
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жилет утяжелітельную Champion 8 кг чорно-червоний, фіксована вага сприяє формуванню витривалості у спортсменів. Жилет утяжелітельную Champion 8 кг чорно-червоний, фіксована вага сприяє формуванню витривалості у спортсменів. Підсилює інтенсивність тренувань в різних видах спорту: бігу, єдиноборстві, хокеї. Жилет з обважнювачами 8 кг, має фіксований вагу. Використання цього жилета під час тренувань значно покращує показники витривалості спортсмена. Базові вправи, такі як підтягування на перекладині, віджимання на брусах виконуються набагато ефективніше і легше, ніж при їх виконанні з вантажем на поясі, а навантаження на поперековий відділ хребта мінімальна. Біг в жилеті і присідання також будуть виконуватися ефективніше. Жилет відрізняється дуже простим дизайном і якісною обробкою деталей. Утяжелітельную жилет оснащений двома ременями на липучці, які дозволяють максимально точно підігнати розмір і зафіксувати жилет на тілі.

Особливості жилета:

  • з обважнювачами
  • для тренування сили і витривалості
  • імітація бронежилета за вагою
  • фіксований вагу

Характеристики:

  • Матеріал: нейлон, поліестер
  • Наповнювач: пісок
  • Вага: 8 кг
  • Колір: Чорно-червоний

Виробник: Champion (Україна).


Жилет утяжелітельную (фіксований вагу) Champion (00357), 8 кг купити по реально виправданою вартості 727 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Утяжелители таких брендів, як наприклад: Champion в інтернет каталозі Терраспорт
Жилет утяжелітельную (фіксований вагу) Champion (00357), 8 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет утяжелітельную (фіксований вагу) Champion (00357), 8 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Обважнювачі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Жилет утяжелітельную (фіксований вагу) Champion (00357), 8 кг допоможе досягти мети. В « Обважнювачі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Обважнювачі порадує Вас високою якістю. Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг , Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг і Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг від кращих світових брендів 538 Ви побачите в нашій категорії Обважнювачі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Обважнювачі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн