Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black

КОД ТОВАРУ: 91289
  • Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black
  • Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black - Фото №2
  • Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black - Фото №3
  • Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black - Фото №4
Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black
Матеріал ударної зони: бавовна + фібра. Наповнення: інтегрований гель. Підкладка: бавовна + фібра. Фіксація: панчіх, липучка у верхній частині гомілки. Захист: гомілка, стопа. Колір чорний.
RDX
  • Защита для ног (голень + стопа) RDX Soft Red
  • Защита для ног (голень + стопа) RDX Soft Black
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 251 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 167 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Тип захисту для ніг
Захист гомілки і стопи
Матеріал захисту
Бавовна
АРТИКУЛ
10805
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black - захист гомілки чорного кольору, яка зроблена з бавовни і неопрену високої якості. Наповнювачем даної захисту виступає інтегрований гель, який збереже ноги в безпеці.

Модель RDX Soft Black відрізняється оригінальними вигинами, володіючи особливим з'єднанням в районі гомілковостопного суглоба, що зберігає рухливість ніг і не сковує рухів. Надійно зафіксувати захист ви зможете, завдяки панчохи і липучці.

Особливості накладок:
- бавовна і неопрен;
- інтегрований гель;
- чорний колір.

Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Матеріал ударної зони: бавовна + фібра;
Наповнення: інтегрований гель;
Підкладка: бавовна + фібра;
Фіксація: панчіх, липучка у верхній частині гомілки;
Захист: гомілка, стопа;
Колір: чорний.

Виготовляється в розмірах S, M, L і XL в червоному, синьому і чорному кольорах. Розміри S і M орієнтовані на дітей віком до 14 років і підійдуть на зростання S - до 150 см, M - до 160 см. Розміри L і XL - це середньостатистичні дорослі розміри і підійдуть на зростання L до 175 см, XL до 185-190 см.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг партнера, не піддається деформації.


Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 251 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Защита для ног таких торгових марок, як наприклад: RDX в онлайн каталозі Терра Спорт
Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black - Фото №2 Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black - Фото №3 Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для ніг

Давно планували зайнятися фігурою? Захист для ніг (гомілка + стопа) RDX Soft Black допоможе на шляху до мети. В « Захист для ніг » є все, що необхідно спортсмену. Захист для ніг обрадує Вас високою якістю. Захист для ніг (гомілка + стопа) Matsa MA-0007 , Захист для ніг (гомілка + стопа) Matsa MA-0007 і Захист для ніг (гомілка + стопа) Matsa MA-0007 від топових світових брендів 769 Ви зможете побачити в нашій лінійці Захист для ніг . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Захист для ніг . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн