Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert)

КОД ТОВАРУ: 109915
  • Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert)
  • Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) - Фото №2
  • Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) - Фото №3
  • Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) - Фото №4
Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert)
Вік гравців: від 8 років Кількість гравців: від 2 до 5 Час гри: від 45 до 60 хвилин Мова: Русский Виробник: Стиль Життя
Стиль жизни
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
790 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 105 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
32039
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вижити будь-якою ціною!
Для тих, хто вижив на Забороненому острові і для тих, хто тільки вступає на непросту стезю археолога! Вашій команді належить розшукати в похороненому під шаром піску древньому місті деталі легендарного літального апарату. Відновлення цього апарату - ваш єдиний шанс врятуватися від шаленої піщаної бурі і в повному складі повернутися в цивілізацію.

Боротьба за місце в тіні.
Ігрове поле настільної гри Заборонена Пустеля складається з викладених в квадрат 5х5 ділянок Пустелі / Міста, за якими можна переміщатися, якщо шар піску не надто глибокий. Ви ведете виснажливу боротьбу з бурею: тільки що розкопаний ділянку може знову занести піском. Пекуче сонце змушує витрачати дорогоцінні запаси води всіх, кому не вдалося заздалегідь сховатися в тунелі, побудованому древніми зодчими. І в цих важких умовах потрібно відкрити дільниці міста з підказками, по ним визначити розташування деталей літального апарату, зібрати їх і принести на злітну площадку, звідки вся команда зможе евакуюватися.

Команда мрії.
Смертоносної бурі і нещадного сонця протистоять справжні професіонали - у кожного шукача пригод є своя унікальна здатність. Метеоролог може передбачити напрямок і силу вітру і навіть вжити заходів зі зміни погодної ситуації, Хранитель води поповнює фляжку з розкопаного колодязя і розподіляє запаси між товаришами по команді, Скаут і Дослідник ігнорують деякі обмеження в переміщеннях і діях ... Перемогти в настільній грі Заборонена пустеля можна лише всім разом, і внесок кожного учасника в спільну справу дуже важливий.

Доторкніться до таємниць зниклої цивілізації!
Настільна гра Заборонена пустеля може похвалитися цікавою і оригінальною механікою, а також красивим оформленням і високим рівнем виготовлення компонентів. Ділянки Пустеля / Місто і Піщані маркери виконані з дуже щільного картону з тисненням; карти відрізняються чудовим поліграфічним якістю; деталі літального апарату по-справжньому прикріплюються до корпусу ... Секрети стародавнього міста чекають вас в яскравій жерстяної коробці з зручним органайзером - відмінний подарунок як для новачків у світі настільних ігор, так і для досвідчених гравців, які можуть спробувати щастя на професійному або навіть легендарному рівні складності .

До складу настільної гри Заборонена Пустеля входять: 49 карт, серед них: 31 карта Бурі, 12 карт Спорядження, 6 карт Шукачів пригод, 48 піщаних маркерів, 24 двосторонніх жетонів Пустелі / Міста, 6 дерев'яних фішок, 6 маркерів-дужок, 4 Деталі літального апарату: пропелер, мотор, сонячний кристал, навігаційна палуба, 1 Вимірювач сили бурі, 1 підставка для Вимірювача, 1 модель літального апарату, правила гри російською мовою.

Комплектація:
- 49 карт, серед них: 31 карта Бурі, 12 карт Спорядження, 6 карт Шукачів пригод
- 48 піщаних маркерів, 24 двосторонніх жетонів Пустелі / Міста, 6 дерев'яних фішок, 6 маркерів-дужок
- 4 деталі літального апарату: пропелер, мотор, сонячний кристал, навігаційна палуба
- вимірювач сили бурі
- підставка для вимірювача
- модель літального апарату

Загальні характеристики:

Вік гравців: від 8 років
Кількість гравців: від 2 до 5
Час гри: від 45 до 60 хвилин
Мова російська
Виробник: Стиль Життя


Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) купити за вигідною ціною 790 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Стиль жизни в інтернет-магазині Терраспорт
Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) - Фото №2 Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) - Фото №3 Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Заборонена пустеля (Forbidden Desert) буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) , Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) і Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн