Вкладиш для спального мішка Deuter Second skin titan

КОД ТОВАРУ: 118480
  • Вкладиш для спального мішка Deuter Second skin titan
Вкладиш для спального мішка Deuter Second skin titan
Тип: вкладиш. Габарити: 60х80х220. Блискавка: правобічна. Вага: 300 гр. Матеріал: поліестер. колір; titan. Особливості вкладиша: легка вага; прання за допомогою пральних машин; використання в теплу пору в якості спальника; наявність капюшона; стяжка шнурком з фіксатором.
Deuter
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
918 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 123 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Оптимальна температура, ° C
20
Вага, кг
0,30
Довжина, см
220
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
37142 4005 0
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вкладиш для спального мішка Deuter Second skin titan є відмінним доповненням до спальника. Завдяки тому, що його можна прати, спальний мішок буде менше бруднитися. Вкладиш використовується і як спальний мішок в теплу пору року, передбачений капюшон. Верх можна стягувати шнурком з фіксатором. Тканина, з якої він виготовлений, має невелику вагу, тому вкладиш буде незамінний в туризмі і спорті.

Особливості вкладиша:

  - легка вага;

  - прання за допомогою пральних машин;

  - використання в теплу пору в якості спальника;

  - наявність капюшона;

  - стяжка шнурком з фіксатором.

Характеристики:

  Тип: вкладиш;

  Габарити: 60х80х220;

  Блискавка: правобічна;

  Вага: 300 гр;

  Матеріал: поліестер;

  Колір: titan.

Виробник: Deuter (Німеччина).

Широко відомий німецький бренд Deuter бере свій початок в кінці дев'ятнадцятого століття, займаючись пошиттям поштових сумок. На сьогоднішньому етапі свого розвитку, налічує віковий досвід створення якісних і затребуваних туристичних товарів. Авторитет бренду Deuter, давно поширився за межі Німеччини, його товарами користуються відомі альпіністи, велосипедисти, любителі гірськолижного спорту та прості люди, які віддають перевагу комфорт в міських умовах.


Вкладиш для спального мішка Deuter Second skin titan купити за вигідною ціною 918 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких виробників, як наприклад: Deuter в магазині terrasport.ua
Вкладиш для спального мішка Deuter Second skin titan

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вкладиш для спального мішка Deuter Second skin titan"

Переваги: Супер легкий и компактный
Недоліки: Не расстегивается сбоку
Коментар: Проехали в нем всю Индию, при чем в самых жестких условиях, не заменим в поездах типа "слипер", в отелях, палатках и т.д при плюсовой температуре. Очень удобен для транспортировки именно в рюкзаке. Раскладывается и складывается за 5-10 секунд. В сложенном виде размером с два кулака.
17 Ноября 2016
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Роман
Проехали в нем всю Индию, при чем в самых жестких условиях, не заменим в поездах типа "слипер", в отелях, палатках и т.д при плюсовой температуре. Очень удобен для транспортировки именно в рюкзаке. Раскладывается и складывается за 5-10 секунд. В сложенном виде размером с два кулака.
17 Ноября 2016
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Вкладиш для спального мішка Deuter Second skin titan буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) , Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) і Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн