Спальний мішок Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS)

КОД ТОВАРУ: 474545
  • Спальний мішок Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS)
Спальний мішок Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS)
Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS) - перші екологічно чисті спальні мішки Ferrino, виготовлені з перероблених тканин і наповнювачів Repreve®. Для виготовлення кожного мішка використовується близько тридцяти півлітрових ПЕТ-пляшок. Рекомендується для трисезонних походів. Абсолютно всі спальні мішки Ferrino відповідають міжнародному стандарту ISO 23537-1:2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах. Особливості: 30D 360T Recycled Ripstop Polyester - перероблена тканина із сертифікацією GRS, виготовлена з використанням пластикових пляшок та старого одягу. Поліефірне волокно забезпечує чудову стійкість до ультрафіолету, а структура Ripstop робить його стійким до розривів. 66D 190T Recycled Polyester - перероблена тканина із сертифікацією GRS, виготовлена з використанням пластикових пляшок після споживання та старого одягу. Поліефірне волокно забезпечує чудову стійкість до ультрафіолету. Repreve® - бренд номер один у світі переробленого високоякісного волокна. Високоякісні волокна виготовляються зі 100% перероблених матеріалів, включаючи пластикові пляшки після використання та відходи, що перероблялися. GRS - глобальний стандарт вторинної переробки розроблено Control Union Certifications у 2008 році, а 1 січня 2011 року власність на нього перейшла до Textile Exchange. GRS є міжнародним, добровільним стандартом, що поширюється на весь продукт і визначає вимоги до сторонньої сертифікації вторсировини, ланцюжка відповідальності, соціальної та екологічної практики, а також хімічних обмежень. Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як ковдру, а також забезпечує достатнє місце для рук і ніг, не сковуючи рух тіла, сприяє комфортнішому сну. Matchable Zip - два однакових спальних мішки з лівою та правою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок. Cold Protection Hood - капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду. One Touch - система швидкого стягування капюшона дозволяє зробити це зсередини спальника однією рукою. 2-way Zipper - двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху вниз. Anti-snag Тape - вздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, який перешкоджає проникненню холодного повітря крізь неї. Compression Sack - компресійний чохол для зменшення об'єму спального мішка.
Ferrino
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 699 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 761 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SN929599
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS) - перші екологічно чисті спальні мішки Ferrino, виготовлені з перероблених тканин і наповнювачів Repreve®. Для виготовлення кожного мішка використовується близько тридцяти півлітрових ПЕТ-пляшок. Рекомендується для трисезонних походів.

Абсолютно всі спальні мішки Ferrino відповідають міжнародному стандарту ISO 23537-1:2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах.

Особливості:

  • 30D 360T Recycled Ripstop Polyester - перероблена тканина із сертифікацією GRS, виготовлена з використанням пластикових пляшок та старого одягу. Поліефірне волокно забезпечує чудову стійкість до ультрафіолету, а структура Ripstop робить його стійким до розривів.
  • 66D 190T Recycled Polyester - перероблена тканина із сертифікацією GRS, виготовлена з використанням пластикових пляшок після споживання та старого одягу. Поліефірне волокно забезпечує чудову стійкість до ультрафіолету.
  • Repreve® - бренд номер один у світі переробленого високоякісного волокна. Високоякісні волокна виготовляються зі 100% перероблених матеріалів, включаючи пластикові пляшки після використання та відходи, що перероблялися.
  • GRS - глобальний стандарт вторинної переробки розроблено Control Union Certifications у 2008 році, а 1 січня 2011 року власність на нього перейшла до Textile Exchange. GRS є міжнародним, добровільним стандартом, що поширюється на весь продукт і визначає вимоги до сторонньої сертифікації вторсировини, ланцюжка відповідальності, соціальної та екологічної практики, а також хімічних обмежень.
  • Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як ковдру, а також забезпечує достатнє місце для рук і ніг, не сковуючи рух тіла, сприяє комфортнішому сну.
  • Matchable Zip - два однакових спальних мішки з лівою та правою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок.
  • Cold Protection Hood - капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду.
  • One Touch - система швидкого стягування капюшона дозволяє зробити це зсередини спальника однією рукою.
  • 2-way Zipper - двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху вниз.
  • Anti-snag Тape - вздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, який перешкоджає проникненню холодного повітря крізь неї.
  • Compression Sack - компресійний чохол для зменшення об'єму спального мішка.

Спальний мішок Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS) купити за вигідною ціною 5 699 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Ferrino в інтернет-магазині Терраспорт
Спальний мішок Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спальний мішок Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Спальний мішок Ferrino Bryce SQ/+9°C Green Left (86376MVVS) буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 , Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 і Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн