Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20 ", сірий (T-22043)

КОД ТОВАРУ: 137102
  • Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20 ", сірий (T-22043)
Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20
Особливості велосипеда: дитячий, для дітей 5-9 років, занижена рама, м'яке сідло, яскраве забарвлення, передній ручне гальмо, задній ножні гальма, регульований кермо, захист ланцюга, регульована висота сидіння, наявність додаткових пластикових коліщат, гучний дзвінок, відбивачі, надійний , зручний, сучасний стиль, прекрасний подарунок дитині. Діаметр колеса: 20 ". Кількість швидкостей: 1. Рама: сталева, цільна. Гальма: передній ручний, задній ножний. Вилка: RST DIRT T. Вага: 12 кг.
Baby Tilly
  • Велосипед детский Baby Tilly Flash - 20", желтый (T-22042)
  • Велосипед детский Baby Tilly Flash - 20", серый (T-22043)
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 885 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 252 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Діаметр коліс
20 "
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 6 до 9 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
T-22043
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20 ", сірий (T-22043) з заниженою рамою, зручним регульованим сідлом і кермом, з крилами, що захищають колеса від бруду, стане найкращим подарунком для вашої дитини. Цей надійний велосипед, зібраний на заниженою, злегка зігнутої рамі, розрахований на дитину 5-9 років. і його цілком вистачить на пару років експлуатації завдяки тому, що його кермо і сідло регулюються по висоті, а вся його конструкція забезпечує йому міцність.
Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20 ", сірий (T-22043) оснащений додатковими пластиковими коліщатками, що допомагають дитині поступово звикати до їзди на двох колесах і сприяють його вмінню утримувати рівновагу і правильну поставу. По колірній гамі цей красивий велосипед підходить, як дівчаткам, так і хлопчикам. Колірна яскравість велосипеда, м'яке сідло, зручний великий кермо з гучним дзвінком, а також відбивачі і дзеркальце заднього виду безсумнівно припадуть до смаку вашій дитині.

Особливості велосипеда:
- дитячий;
- для дітей 5-9 років;
- занижена рама;
- м'яке сідло;
- яскраве забарвлення;
- передній ручне гальмо;
- задній ножні гальма;
- регульований кермо;
- захист ланцюга;
- регульована висота сидіння;
- наявність додаткових пластикових коліщат;
- гучний дзвінок;
- відбивачі;
- надійний;
- зручний;
- сучасний стиль;
- прекрасний подарунок дитині.

Характеристики:
Діаметр колеса: 20 ".
Кількість швидкостей: 1.
Рама: сталь.
Гальма: передній ручний, задній ножний.
Вилка: RST DIRT T.
Вага: 12 кг.
Колір: чорний.


Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20 ", сірий (T-22043) підібрати і купити за реальною ціною 1 885 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в електронному магазині Terra Sport
Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20 ", сірий (T-22043)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20 ", сірий (T-22043)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно хочете зайнятися фігурою? Велосипед дитячий Baby Tilly Flash - 20 ", сірий (T-22043) допоможе почати легко. В « Дитячі велосипеди » є все, що Вам знадобиться. Дитячі велосипеди обрадує Вас своєю надійністю. Велосипед дитячий Formula Sport 14G St 2018 - 18 ", рама - 9,5", чорно-синій (OPS-FRK-18-019) , Велосипед дитячий Formula Sport 14G St 2018 - 18 ", рама - 9,5", чорно-синій (OPS-FRK-18-019) і Велосипед дитячий Formula Sport 14G St 2018 - 18 ", рама - 9,5", чорно-синій (OPS-FRK-18-019) від кращих світових постачальників 1026 Ви зможете знайти в нашій лінійці Дитячі велосипеди . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Дитячі велосипеди . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн