Велосипед гірський Rocky Mountain Flare - 29 ", рама - 18", сірий (CRR403-M)

КОД ТОВАРУ: 81391
  • Велосипед гірський Rocky Mountain Flare - 29 ", рама - 18", сірий (CRR403-M)
Велосипед гірський Rocky Mountain Flare - 29
Основні переваги: гірський велосипед, крос-кантрі, рама з алюмінієвого сплаву, амортизаційна вилка, хороша керованість, надійні дискові гальма, пряме кермо. Рама: M, алюмінієва. Амортизація: передня вилка. Конструкція вилки: пружинно-еластомірна. Хід вилки: 100 мм. Кермо: прямий. Гальма: Tektro Novela, дискові механічні, 160 мм. Манетки: Shimano Altus, тригерні. Передня і задня втулка: Shimano RM35. Касета: CS-HG20 Shimano. Діаметр коліс: 29 дюймів. Покришки: Geax AKA, 2,2 ". Обід: подвійний. Кількість швидкостей: 27. Конструкція педалей: Rocky Mountain. Ланцюг: Shimano HG53. Сидіння: Rocky Mountain XC.
Rocky Mountain
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
23 255 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3105 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
CRR403-M
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед гірський Rocky Mountain Flare - 29 ", рама - 18", сірий (CRR403-M) - модель стильного хардтейла для гірських активних велопрогулянок. Оснащений легкої і цільної алюмінієвою рамою з передньої амортизаційної вилкою. Гарна амортизація дозволяє спокійно пересуватися як по рівних ділянках траси, так і по утоптаним стежках. Встановлено гнучкі і міцні покришки, що дозволяють ідеальне зчеплення з дорогою. Має зручні контактні педалі, які забезпечать оптимізацію витривалості велосипедиста і збільшать продуктивність руху. Конструкція керма пряма, перемикач на 27 швидкостей.

Якщо віддаєте перевагу маневреності та відмінною прохідності, тоді ця модель велосипеда виключно для вас. Ціна велосипеда повністю відповідає якості фірмовим деталей і надійної збірки. Варто відзначити, що в велопоходах дуже важлива не швидкість, а витривалість. При регулярних катаннях відбувається тренування практично всіх груп м'язів. Для підтримки організму в тонусі не забувайте про правильне харчування, так як під час велокатанія спалюється велика кількість калорій. Насолоджуйтесь подорожами повіривши в себе і свої можливості.

Особливості велосипеда:

- рама з алюмінієва сплаву;

- хороша керованість;

- крос-кантрі;

- надійні дискові гальма;

- пряме кермо;

- 27 швидкостей;

- амортизаційна вилка;

- демократична ціна.

Велосипед Rocky Mountain FLARE 29 - справжня швидкість і екстрим у подорожах!

характеристики:

  Тип: гірський (МТВ).

  Рама: M, алюмінієва.

  Амортизація: передня вилка.

  Конструкція вилки: пружинно-еластомірна.

  Хід вилки: 100 мм.

  Кермо: прямий.

  Гальма: Tektro Novela, дискові механічні, 160 мм.

  Манетки: Shimano Altus, тригерні.

  Передня і задня втулка: Shimano RM35.

  Касета: CS - HG 20 Shimano.

  Діаметр коліс: 29 дюймів.

  Покришки: Geax AKA, 2,2 ".

  Обід: подвійний.

  Кількість швидкостей: 27.

  Конструкція педалей: Rocky Mountain.

  Ланцюг: Shimano HG53.

  Сидіння: Rocky Mountain XC.

Виробник: Rocky Mountain (Канада).

Виробник сучасних велосипедів Rocky Mountain займається розробкою концептів для велосипедів, здатних пристосуватися до складних ландшафтним трасах. Робота ведеться над процесом, який дозволить зробити Велобайк менш гучними. Експерименти над шинами і колісними дисками проводяться на справжніх гірських дорогах. Проектування нових моделей велосипеда з кожним роком приємно дивує найзавзятіших велогонщиків.


Велосипед гірський Rocky Mountain Flare - 29 ", рама - 18", сірий (CRR403-M) вибрати за доступною вартості 23 255 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Горные велосипеды таких брендів, як наприклад: Rocky Mountain в каталозі магазина Terrasport
Велосипед гірський Rocky Mountain Flare - 29 ", рама - 18", сірий (CRR403-M)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед гірський Rocky Mountain Flare - 29 ", рама - 18", сірий (CRR403-M)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гірські велосипеди

Давно хотіли зайнятися спортом? Велосипед гірський Rocky Mountain Flare - 29 ", рама - 18", сірий (CRR403-M) - це Ваш перший крок. В « Гірські велосипеди » є все, що знадобиться спортсмену. Гірські велосипеди здивує Вас своєю оригінальністю. Велосипед гірський Spelli SX-5500 2016 - 29 ", рама - 21", помаранчевий (RA-04-930M21-BLK / ORANG-K) , Велосипед гірський Spelli SX-5500 2016 - 29 ", рама - 21", помаранчевий (RA-04-930M21-BLK / ORANG-K) і Велосипед гірський Spelli SX-5500 2016 - 29 ", рама - 21", помаранчевий (RA-04-930M21-BLK / ORANG-K) від кращих світових виробників 1029 Ви можете знайти в нашій категорії Гірські велосипеди . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Гірські велосипеди . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн