Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin

КОД ТОВАРУ: 22041
  • Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin
  • Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin - Фото №2
Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin
Рукавиці надійно захищають від вітру. Фіксатори на зап'ястях дозволяють довго зберігати тепло. Матеріал водонепроникний.
Norfin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
280 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
L, XL
Призначення
Зимові
Тип
З пальцями
АРТИКУЛ
703050
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin з високоякісного поліестеру з PU мембраною надійно фіксуються на зап'ястях і прекрасно зберігають тепло.
Nortex Breathable - високоякісний багатошаровий матеріал, з якого виготовлені рукавички. Є повністю вітро- і водонепроникним. Володіє прекрасними дихаючими властивостями. При активних фізичних навантаженнях волога залишається на зовнішньому шарі матеріалу.
У складі використовується також матеріал Windproof - "дихаючий" матеріал з PU мембраною, яка захищає від холоду, вітру і опадів.
Матеріал рукавиць водонепроникний! Дощ тривалістю 2-3 години Вам не страшний!

Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin - захист Ваших рук від згубного впливу холоду і вітру!

Характеристики:
Матеріал: поліестер з PU мембраною.
Колір: чорний.
Розміри: L, XL.

Міжнародний розмір

L

XL

Окружність долоні (дюйм)

9

10

Окружність долоні (см)

23

25

Виробник: Norfin (Фінляндія).

Компанія Norfin давно завоювала світову славу виробника високоякісного одягу та взуття, які гарантують тепло, комфорт і володіють стильним зовнішнім виглядом. Спочатку, компанія спеціалізувалася на виготовленні практичного одягу і взуття для рибалок і мисливців, але багато любителів активного відпочинку моментально помітили і оцінили новинку по достоїнству. Вся продукція торгової марки Norfin виготовляється із сучасних високоякісних матеріалів, з використанням інноваційних технологій.


Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin вибрати за доступною вартості 280 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Одежда и обувь для рыбалки таких брендів, як наприклад: Norfin в каталозі магазина Terrasport
Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно хотіли зайнятися спортом? Рукавиці вітрозахисні з фіксаторами на зап'ястях Norfin - це Ваш перший крок. В « Одяг та взуття для риболовлі » є все, що знадобиться спортсмену. Одяг та взуття для риболовлі здивує Вас своєю оригінальністю. Перчатки Behr Neopren-Fleece - XXL , Перчатки Behr Neopren-Fleece - XXL і Перчатки Behr Neopren-Fleece - XXL від кращих світових виробників 3300 Ви можете знайти в нашій категорії Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Одяг та взуття для риболовлі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн