Термофутболка чоловіча Lasting Atar 9090

КОД ТОВАРУ: 121279
  • Термофутболка чоловіча Lasting Atar 9090
Термофутболка чоловіча Lasting Atar 9090
особливості:   Вбирає вологість. Плоскі шви.   Легкість матеріалу і вентилируемость.   Шерсть не подразнює шкіру. Stop Bacteria - іони срібла в тканини знищують неприємний запах. Характеристики: Розмір: S, M, L, XL,   XXL. матеріал: 100% шерсть мериноса. Щільність: 160 г / м2. Колір: чорний.
Lasting
КУПИТИ
ЦІНА:
3 095 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 413 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Термофутболка
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
ATAR 9090
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка чоловіча Lasting Atar 9090 - легка, але тим не менше захищає від холоду річ. Модель грунтується з натуральної вовни мериноса і приємна для тіла. Шерсть не скачується, що не колеться і не подразнює шкіру завдяки техніці в'язки. Пошиття передбачає фізичну активність, тому шви плоскі і міцні, а матеріал еластичний. Тканина добре відштовхує вологу і вентилює повітря в декількох зонах. До того ж, скільки б рухів ви не зробили в термофутболкою, в тканини є іони срібла, які мають бактерицидні властивості і не дають можливості з'явитися неприємного запаху.


особливості:

·          Вбирає вологість;

·          Плоскі шви;

·          Легкість матеріалу і вентилируемость;

·          Шерсть не подразнює шкіру;

·          Stop Bacteria - іони срібла в тканини знищують неприємний запах.

                           

Характеристики:

Розмір: S, M, L, XL,   XXL;

матеріал: 100% шерсть мериноса;

Щільність: 160 г / м2;

Колір: чорний.

Виробник:   Lasting (Чехія).

Всі товари виготовлені в Чехії і проходять суворі критерії відбору. Фірма відома з 1991 року своєї термоодяг. Її можна використовувати в різних ситуаціях починаючи від активних видів спорту, закінчуючи полюванням. З нею ви точно не замерзнете взимку. Чеська фірма є також виробником одягу для армії. Тому зносостійкість товару забезпечена.


Термофутболка чоловіча Lasting Atar 9090 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 095 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Одежда и обувь для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термофутболка чоловіча Lasting Atar 9090

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча Lasting Atar 9090"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно планували зайнятися фігурою? Термофутболка чоловіча Lasting Atar 9090 допоможе на шляху до мети. В « Одяг та взуття для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Одяг та взуття для риболовлі обрадує Вас високою якістю. Шапка зимова Tramp TRCA-005 , Шапка зимова Tramp TRCA-005 і Шапка зимова Tramp TRCA-005 від топових світових брендів 3300 Ви зможете побачити в нашій лінійці Одяг та взуття для риболовлі . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Одяг та взуття для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн