Рукавиці чоловічі Tramp Fleece

КОД ТОВАРУ: 100785
  • Рукавиці чоловічі Tramp Fleece
  • Рукавиці чоловічі Tramp Fleece - Фото №2
  • Рукавиці чоловічі Tramp Fleece - Фото №3
Рукавиці чоловічі Tramp Fleece
Якщо ви любите зимовий туризм, полювання чи риболовлю, то знаєте, що вкрай важливо подбати про те, щоб ваше тіло було в теплі. Рукавиці чоловічі Fleece захистять руки від низьких температур. Ергономічна форма. Прошарок на долоні.   Матеріал: поліестр 100%, фліс. Колір: чорний.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
215 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
SM, L-XL
Призначення
Зимові
Тип
З пальцями
АРТИКУЛ
TRCA-006
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо ви любите зимовий туризм, полювання чи риболовлю, то знаєте, що вкрай важливо подбати про те, щоб ваше тіло було в теплі. Рукавиці чоловічі Fleece захистять руки від низьких температур. Теплий фліс не тільки дуже приємний на дотик, але і відмінно гріє. Матеріал стійкий до зношування, і прослужить вам довгі роки. Рукавиці легкі і не будуть ускладнювати руху. Ергономічна форма дозволяє легко перетворити їх в рукавички без пальців, що робить цю модель ще зручніше. Прошарок на долоні не ковзає.

особливості:

- ергономічна форма;

- прошарок на долоні.

Рукавиці чоловічі Tramp Fleece - тримайте голову в теплі!

Характеристики:

Матеріал: поліестр 100%, фліс;

Колір: чорний.

Виробник: Tramp (США).

Компанія Tramp спеціалізується на виробництві обладнання та одягу для туристів. Вся продукція (спальні мішки, рюкзаки, снігоступи, намети і т.п.) виготовляється з найсучасніших і міцних матеріалів. При виробництві враховуються всі потреби покупця, в тому числі, щоб при високій якості, речі були легкими і зручними. На вітчизняному ринку компанія з'явилася близько 10 років тому і швидко завоювала аудиторію.


Рукавиці чоловічі Tramp Fleece купити за вигідною ціною 215 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Одежда и обувь для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Tramp в інтернет-магазині Терраспорт
Рукавиці чоловічі Tramp Fleece Рукавиці чоловічі Tramp Fleece - Фото №2 Рукавиці чоловічі Tramp Fleece - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавиці чоловічі Tramp Fleece"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавиці чоловічі Tramp Fleece буде Вашим першим кроком. В « Одяг та взуття для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Одяг та взуття для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Кальсони чоловічі Norveg Soft Pants (чорні) , Кальсони чоловічі Norveg Soft Pants (чорні) і Кальсони чоловічі Norveg Soft Pants (чорні) від знаменитих світових виробників 3300 Ви знайдете в нашому розділі Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Одяг та взуття для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн