Обважнювачі для рук Champion (A00344-5), 2 шт по 5 кг

КОД ТОВАРУ: 275843
  • Обважнювачі для рук Champion (A00344-5), 2 шт по 5 кг
Обважнювачі для рук Champion (A00344-5), 2 шт по 5 кг
Обважнювачі Champion 5 кілограм зі змінним вагою на ноги з можливістю нарощування ваги до 5 кілограм (пари до 10) з кроком 1 кілограм - універсальні обважнювачі для ніг. Обважнювачі Champion 5 кілограм зі змінним вагою на ноги з можливістю нарощування ваги до 5 кілограм (пари до 10) з кроком 1 кілограм - універсальні обважнювачі для ніг. Глaвнaя цeль yтяжeлітeлeй - yвeлічіть coпpoтівлeніe і таким oбpaзoм пoвиcіть peзyльтaтівнocть окремих відoв yпpaжнeній. Призначені: для виконання вправ з обтяженнями - для розвитку м'язів, що відповідають за ударні дії; для підвищення швидкісно-силових якостей; для зростання витривалості і сили удару. Розмір регулюється за допомогою стрічок з липучками. Практичний тканинний матеріал не покривається затяжками після багаторазового використання. Флісова подклакладка з внутрішньої сторони прибирає натирання ноги при експлуатації утяжелителя. Застосування - аеробіка, єдиноборства, кросова підготовка. Робота з обважнювачами індивідуальна для кожного, акуратно і не поспішаючи збільшуйте навантаження на ноги для того щоб уникнути травм. Підбирайте для себе вагу, в залежності від видів вправ і рівня Вашої підготовки. Додаткове навантаження при використанні обважнювачів Champion сприяє спалюванню більшої кількості калорій, що в свою чергу дозволяє домогтися кращого результату тим, хто хоче схуднути. Характеристики: Утяжелители універсальні на ноги. РОЗМІР: мінімальна окружність гомілки 33 сантиметрів (внутрішній діаметр мінімально застебнутих утяжелителя 10,5 см); максимальна 50 сантиметрів (внутрішній діаметр максимально застебнутих утяжелителя 16 см). Матеріал чохла: капрон, поліефір, фліс, посилені сталеві рамки; Вантаж - сталь (1кг) Колір: чорний, червоний. Кріплення: велкро-липучка - 2 штуки. Вага пари 10 кілограм. Комплектація: чохол - пара, металеві вантажі по 1 кілограму - 10 штук. Загальна вага обважнювачів 10 кг. Виробництво Україна. При вплив атмосферних явищ (вологість, перепади температур) можуть проявити невеликі сліди корозії. Перед експлуатацією рекомендується протерти. Колірна гамма і зовнішній вигляд можуть трохи відрізняться від фотографії. Габарити транспортної упаковки: довжина 45 см, ширина 20 см, висота 5 см. Вага 10,4 кг.
Champion
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 160 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 155 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Призначення
Для ніг
Наповнювач
Свинець
АРТИКУЛ
A00344-5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Обважнювачі Champion 5 кілограм зі змінним вагою на ноги з можливістю нарощування ваги до 5 кілограм (пари до 10) з кроком 1 кілограм - універсальні обважнювачі для ніг. Обважнювачі Champion 5 кілограм зі змінним вагою на ноги з можливістю нарощування ваги до 5 кілограм (пари до 10) з кроком 1 кілограм - універсальні обважнювачі для ніг. Глaвнaя цeль yтяжeлітeлeй - yвeлічіть coпpoтівлeніe і таким oбpaзoм пoвиcіть peзyльтaтівнocть окремих відoв yпpaжнeній. Призначені: для виконання вправ з обтяженнями - для розвитку м'язів, що відповідають за ударні дії; для підвищення швидкісно-силових якостей; для зростання витривалості і сили удару. Розмір регулюється за допомогою стрічок з липучками. Практичний тканинний матеріал не покривається затяжками після багаторазового використання. Флісова подклакладка з внутрішньої сторони прибирає натирання ноги при експлуатації утяжелителя. Застосування - аеробіка, єдиноборства, кросова підготовка. Робота з обважнювачами індивідуальна для кожного, акуратно і не поспішаючи збільшуйте навантаження на ноги для того щоб уникнути травм. Підбирайте для себе вагу, в залежності від видів вправ і рівня Вашої підготовки. Додаткове навантаження при використанні обважнювачів Champion сприяє спалюванню більшої кількості калорій, що в свою чергу дозволяє домогтися кращого результату тим, хто хоче схуднути. При вплив атмосферних явищ (вологість, перепади температур) можуть проявити невеликі сліди корозії. Перед експлуатацією рекомендується протерти. Колірна гамма і зовнішній вигляд можуть трохи відрізняться від фотографії.

Характеристики:

  • Обважнювачі універсальні на ноги
  • Мінімальна окружність гомілки 33 сантиметрів (внутрішній діаметр мінімально застебнутих утяжелителя 10,5 см)
  • Максимальна 50 сантиметрів (внутрішній діаметр максимально застебнутих утяжелителя 16 см)
  • Матеріал чохла: капрон, поліефір, фліс, посилені сталеві рамки
  • Вантаж - сталь (1кг)
  • Кріплення: велкро-липучка - 2 штуки
  • Вага пари 10 кілограм
  • Комплектація: чохол - пара, металеві вантажі по 1 кілограму - 10 штук
  • Загальна вага обважнювачів 10 кг
  • Габарити транспортної упаковки: довжина 45 см, ширина 20 см, висота 5 см. Вага 10,4 кг

Виробник: Champion (Україна).


Обважнювачі для рук Champion (A00344-5), 2 шт по 5 кг купити по реально виправданою вартості 1 160 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Утяжелители таких брендів, як наприклад: Champion в інтернет каталозі Терраспорт
Обважнювачі для рук Champion (A00344-5), 2 шт по 5 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Обважнювачі для рук Champion (A00344-5), 2 шт по 5 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Обважнювачі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Обважнювачі для рук Champion (A00344-5), 2 шт по 5 кг допоможе досягти мети. В « Обважнювачі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Обважнювачі порадує Вас високою якістю. Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг , Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг і Обважнювачі для рук і ніг 2 шт по 1,5 кг від кращих світових брендів 538 Ви побачите в нашій категорії Обважнювачі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Обважнювачі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн