Турнік Інтер Атлетика Еліт ST001.21

КОД ТОВАРУ: 242331
  • Турнік Інтер Атлетика Еліт ST001.21
Турнік Інтер Атлетика Еліт ST001.21
Тип: турнік. Клас: домашній. Матеріал: метал. Призначення: руки, спина, плечі, груди, прес. Навантаження: до 120 кг. Габарити: 60x105x52,5 см. Вага: 7 кг. Особливості турніка: для установки на шведській стінці; високоякісний металевий профіль; витримує велике навантаження; противоскользящие ручки; для вправ з різними видами хвата; надійні кріплення.
Интер Атлетика
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 668 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 223 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид
турнік
Максимальне навантаження
до 120 кг
Тип кріплення
зйомний
АРТИКУЛ
ST001.21
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Турнік Інтер Атлетика Еліт ST001.21 - ефективний снаряд, який доповнить шведську стінку. Дана модель виконана з міцного металевого профілю, завдяки чому витримує вагу відповідний 120 кілограм. Обладнання оснащене протиковзкими ручками, які забезпечують якісне зчеплення. Виконувати вправи на турніку можна з різними видами захвату при цьому створюючи навантаження на м'язи рук, плечового пояса, преса, а також спини. Представлена модель надійно кріпиться до шведської стінки, гарантуючи безпеку під час тренування.

Особливості турніка:

  • для установки на шведській стінці Еліт Інтер Атлетика;
  • високоякісний металевий профіль;
  • витримує велике навантаження;
  • противоскользящие ручки;
  • для вправ з різними видами хвата;
  • надійні кріплення.

Характеристики:
Тип: турнік;
Клас: домашній;
Матеріал: метал;
Призначення: руки, спина, плечі, груди, прес;
Навантаження: до 120 кілограм;
Габарити: 60x105x52,5 см;
Вага: 7 кг.

Виробник: Інтер Атлетика (Україна).
Торгова марка Інтер Атлетика є відомим українським виробником спортивного, а також ігрового обладнання. Заснований бренд в 2001 році. Продукція компанії призначена для використання в домашніх умовах, в професійних фітнес центрах, а також на активному відпочинку. При виробництві товарів Інтер Атлетика використовує високоточну, сучасне, продуктивне обладнання, що дозволяє значно знизити собівартість товарів, завдяки чому вони стають доступними широкому колу покупців. Розробка нової продукції здійснюється командою професійних, досвідчених конструкторів. Весь асортимент торгової марки має відповідає міжнародним нормам і має відповідні сертифікати якості.


Турнік Інтер Атлетика Еліт ST001.21 вибрати за доступною вартості 1 668 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Турники и брусья таких брендів, як наприклад: Интер Атлетика в каталозі магазина Terrasport
Турнік Інтер Атлетика Еліт ST001.21

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Турнік Інтер Атлетика Еліт ST001.21"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Турніки і бруси

Давно хотіли зайнятися спортом? Турнік Інтер Атлетика Еліт ST001.21 - це Ваш перший крок. В « Турніки і бруси » є все, що знадобиться спортсмену. Турніки і бруси здивує Вас своєю оригінальністю. Турнік розсувний Newt NE-043-120, 80-120 см , Турнік розсувний Newt NE-043-120, 80-120 см і Турнік розсувний Newt NE-043-120, 80-120 см від кращих світових виробників 4153 Ви можете знайти в нашій категорії Турніки і бруси . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Турніки і бруси . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн