Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple

КОД ТОВАРУ: 118981
  • Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple
  • Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple - Фото №2
Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple
матеріал:  нейлон 630D; Обсяг: 18 л; Розмір: 45,72 х29,21х1 3,97 см; Розмір ноутбука: 15 ''; Вага: 0,9 кг; Колір: фіолетовий. Особливості: легкі і міцні матеріали; стеганная спинка для комфортної шкарпетки; ергономічні плечові лямки; містке основне відділення; окреме відділення для ноутбука, планшета розміром 15 ''; кишеню-органайзер для різних аксесуарів; три фронтальних містких кишені.
Ogio
  • Рюкзак городской Ogio Triana Pack 18 л Gray/Pink
  • Рюкзак городской Ogio Triana Pack 18 л Purple
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
985 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 131 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Обсяг, л
18
АРТИКУЛ
114009.622
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple - це дуже зручний і цікавий по дизайну рюкзак з трьома великими зовнішніми кишенями. У рюкзака є велика кількість різних відділень і кишень. В основний відсік ви зможете покласти всі ваші документи і книги; відділення для ноутбука / планшета захищено, тому ви можете не переживати за збереження речей; в кишені-органайзере ви зможете вільно розмістити миша і зарядний пристрій для комп'ютера і інші приналежності; на зовнішній стінці рюкзака знаходяться три містких кишені, в які помістяться канцелярські товари, косметика та інші дрібні речі.


особливості:

- легкі і міцні матеріали;

- стеганная спинка для комфортної шкарпетки;

- ергономічні плечові лямки;

- містке основне відділення;

- окреме відділення для ноутбука, планшета розміром 15 '';

- кишеня-органайзер для різних аксесуарів;

- три фронтальних містких кишені.


Характеристики:

матеріал:   нейлон 630D;

Обсяг: 18 л;

Розмір: 45,72 х29,21х1 3,97 см;

Розмір ноутбука: 15 '';

Вага: 0,9 кг;

Колір: фіолетовий.


Виробник: Ogio (США).

Ogio - відомий виробник сумок і рюкзаків різної модифікації і призначення. Серед випускаються Ogio товарів: рюкзаки для міської повсякденності, моторюкзакі, сумки і рюкзаки для ноутбуків, рюкзаки для сноубордингу та лижного спорту. Всі вони пошиті з якісних матеріалів і характеризуються відмінною обробкою швів і міцністю. Дизайн розроблений з урахуванням найсучасніших тенденцій спортивної моди.


Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple вибрати за доступною вартості 985 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Городские рюкзаки таких брендів, як наприклад: Ogio в каталозі магазина Terrasport
Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно хотіли зайнятися спортом? Рюкзак міський Ogio Triana Pack 18 л Purple - це Ваш перший крок. В « Міські рюкзаки » є все, що знадобиться спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю оригінальністю. Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) , Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) і Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) від кращих світових виробників 1152 Ви можете знайти в нашій категорії Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Міські рюкзаки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн