Розпродаж *! Трапеція гімнастична Sportbaby sport-3

КОД ТОВАРУ: 239932
  • Розпродаж *! Трапеція гімнастична Sportbaby sport-3
Розпродаж *! Трапеція гімнастична Sportbaby sport-3
Висота: 180 см; Матеріал: 100% бавовна, натуральне дерево; Допустимі навантаження на навісне: 80 кг; Вид кріплення: до спорткуток; Вага товару: 0,3 кг; Колір: натуральне дерево.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
105 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 14 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
АРТИКУЛ
sport-3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Трапеція гімнастична SportBaby sport-3 призначена для використання в якості додаткового снаряда для спортивного куточка або гладіаторських сітки. Трапеція виготовлена з міцного 100% бавовни, матеріал поперечини - натуральне дерево бук, покрите водорозчинним лаком Ирком. Максимальне навантаження, яке зможе витримати цей спортивний снаряд не повинна перевищувати 80 кілограм. Регулярні тренування на гімнастичній трапеції розвивають різні групи м'язів по всьому тілу, а так само виробляють почуття координації, спритності, сили і витривалості.

особливості:

  • розвиток різних груп м'язів, витривалості і координації рухів;
  • створена з точним урахуванням фізіології дитини;
  • міцний і багатофункціональний спортивний снаряд.

Характеристики:
Висота: 180 см;
Матеріал: 100% бавовна, натуральне дерево;
Допустимі навантаження на навісне: 80 кг;
Вид кріплення: до спорткуток;
Вага товару: 0,3 кг;
Колір: натуральне дерево.

Виробник: SportBaby (Україна).
Торгова марка SportBaby була зареєстрована на території України в 2008 році. Незважаючи на нетривале торговельну і виробничу діяльність, компанія вже добре себе зарекомендувала на ринку, і становить конкуренцію для інших виробників, також спеціалізуються на виробництві товарів для дітей з дерева. У торговельній лінійці компанії SportBaby представлені різні товари для дітей, це гойдалки, шведські стінки, парти, мольберти, будиночки, спортивні куточки та безліч інших. Всі вони виготовлені з натурального дерева і оброблені гіпоалергенними препаратами.


Розпродаж *! Трапеція гімнастична Sportbaby sport-3 підібрати і купити за реальною ціною 105 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Элементы для спортивных уголков таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в електронному магазині Terra Sport
Розпродаж *! Трапеція гімнастична Sportbaby sport-3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Розпродаж *! Трапеція гімнастична Sportbaby sport-3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Елементи для спортивних куточків

Давно хочете зайнятися фігурою? Розпродаж *! Трапеція гімнастична Sportbaby sport-3 допоможе почати легко. В « Елементи для спортивних куточків » є все, що Вам знадобиться. Елементи для спортивних куточків обрадує Вас своєю надійністю. Комплект мотузковий Атлант , Комплект мотузковий Атлант і Комплект мотузковий Атлант від кращих світових постачальників 1192 Ви зможете знайти в нашій лінійці Елементи для спортивних куточків . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Елементи для спортивних куточків . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн