Стрибуни дитячі SportBaby SB-popr

КОД ТОВАРУ: 239912
  • Стрибуни дитячі SportBaby SB-popr
Стрибуни дитячі SportBaby SB-popr
Тип: стрибуни; Висота: від 180 до 260 см; Матеріал: бязь; Вага: 1 кг; Колір: кольоровий.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
1 160 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 155 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Різнобарвний
АРТИКУЛ
SB-popr
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стрибуни дитячі SportBaby SB-popr послужать найпершим тренажером для маленького непосиди. За допомогою дитячих стрибунців стабілізірцется вестибулярний апарат, поліпшується координація рухів, знижується тонус м'язів. Стрибуни можна використовувати по-різному, щоб максимально порадувати дитини. У них можна стрибати як в стрибунців, кататися в різні боки, розгойдуючись як на гойдалці, а так само чіплятися знизу ручками і використовувати їх в якості тарзанки. Дитячі стрибуни від SportBaby виготовлені з м'яких і одночасно міцних матеріалів, ними малюк не натре ніжки навіть при тривалому перебуванні. Під час хитань малюк може озиратися по сторонах і розширювати свій кругозір. Кріпляться стрибуни до стелі або дверного отвору, висота може регулюватися за бажанням батьків від 180 до 260 сантиметрів.

особливості:

  • виготовлені з м'яких та міцних матеріалів;
  • кріплення до стелі або дверного отвору;
  • дюбель закріплюється в міцному повнотілій матеріалі;
  • еспандернимі шнур.

Характеристики:
Тип: стрибуни;
Висота: від 180 до 260 см;
Матеріал: бязь;
Вага: 1 кг;
Колір: кольоровий.

Виробник: SportBaby (Україна).
Торгова марка SportBaby була зареєстрована на території України в 2008 році. Незважаючи на нетривале торговельну і виробничу діяльність, компанія вже добре себе зарекомендувала на ринку, і становить конкуренцію для інших виробників, також спеціалізуються на виробництві товарів для дітей з дерева. У торговельній лінійці компанії SportBaby представлені різні товари для дітей, це гойдалки, шведські стінки, парти, мольберти, будиночки, спортивні куточки та безліч інших. Всі вони виготовлені з натурального дерева і оброблені гіпоалергенними препаратами.


Стрибуни дитячі SportBaby SB-popr підібрати і купити за реальною ціною 1 160 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Элементы для спортивных уголков таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в електронному магазині Terra Sport
Стрибуни дитячі SportBaby SB-popr

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стрибуни дитячі SportBaby SB-popr"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Елементи для спортивних куточків

Давно хочете зайнятися фігурою? Стрибуни дитячі SportBaby SB-popr допоможе почати легко. В « Елементи для спортивних куточків » є все, що Вам знадобиться. Елементи для спортивних куточків обрадує Вас своєю надійністю. Комплект мотузковий Атлант , Комплект мотузковий Атлант і Комплект мотузковий Атлант від кращих світових постачальників 1192 Ви зможете знайти в нашій лінійці Елементи для спортивних куточків . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Елементи для спортивних куточків . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн