Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор

КОД ТОВАРУ: 109997
  • Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор
  • Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор - Фото №2
Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших Видавець: FINART Smart Solutions Час гри: 30-180 хвилин Кількість гравців: від 1 гравця Вік: від 9 до 12 років Мова: російська Серія: Thinkers
Thinkers
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
180 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
Th-0903
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кожен день ми стикаємося з тисячею фактів, явищ і подій. Багато з них залишаються в нашій пам'яті на все життя, але лише невеликою частиною цих знань ми скористаємося в майбутньому. Більшість відомих нам фактів марні в повсякденному житті, а заздалегідь знати все що може нам знадобитися, практично неможливо. Як же зробити так, щоб накопичений життєвий досвід можна було застосувати в будь-якій ситуації? Відповідь проста: головне не самі знання, а вміння мислити і знаходити потрібні відповіді! Саме це твердження лежить в основі популярної серії розвиваючих ігор Thinkers. Це ігри, що складаються з захоплюючих завдань, для відповіді на які гравцям знадобляться гнучкість розуму і нестандартність мислення, а не попередні знання.

Настільна гра Thinkers є вікторину, в якій юним гравцям належить використовувати своє мислення для вирішення різних каверзних задачок. Кожна завдання в грі представлена у вигляді картки на одній стороні якої зазначена умова завдання, а на іншій - вірну відповідь. Зустрічаються в грі завдання ставляться до різних областей знань, але об'єднує їх загальна ідея. Для вирішення запропонованих завдань немає необхідності застосовувати конкретні факти. Завдання учасників в процесі обговорення знайти правильну відповідь, використовуючи тільки логічні міркування.

Набір №3: Гумор / Гумор серії настільних ігор Thinkers дозволить вам розвинути почуття гумору у дітей молодшого шкільного віку, а також дозволить весело провести час. Завдяки йому ваші шибеники навчаться знаходити вихід практично з будь-якої, навіть самої безнадійної, ситуації! Отримані в результаті гри навички не тільки допоможуть стати душею компанії, але і закладуть базу для подальшого особистісного розвитку. Більшість питань на картках цього набору є невеликими історії з відкритим фіналом, який пропонується придумати гравцям. Ось лише кілька прикладів з СТА завдань, з якими вам доведеться зіткнутися в картках даного набору:

- Микита проводжав тата у відрядження і побачив, як пасажир спізнюється на від'їжджаючий поїзд. Як хлопчик допоміг запізнився потрапити на поїзд ...
- Маленький Андрій просить маму в зоопарку купити слона. "А чому ж ми його будемо годувати" - запитує мама. Здогадайтеся, що відповів хлопчик?
- "Мама, ти знаєш скільки зубної пасти в тюбику в тюбику?" - запитав маленький Сергійко. "Ні, не знаю" - відповіла мама. "А я знаю, від ..." Так скільки ж пасти в тюбику на думку Сергія?
- У зоопарку поруч з оленячих вольєром маленький Міша каже батькові: "Тату, дивися, у нього на голові наші ..." Закінчите фразу Михайла?
- На уроці географії вчитель запитує у дітей: "Що ближче Китай або Місяць". Маленький Антон впевнений, що Місяць ближче, тому що ... А ви як думаєте, чому він так вважає?

У настільну гру Thinkers для дітей може грати будь-яку кількість учасників, але при великій кількості гравців буде доцільно розділити гравців на команди. Також бажано, щоб з дітьми грав хоча б один дорослий, який виконує роль судді. Команди по черзі беруть по одній картці з завданням. Після чого всі учасники команди спільно приступають до обговорення. Всі завдання в даному наборі мають приблизно однакову складність. Правильність своєї відповіді команда може перевірити на зворотному боці картки, потім право ходу переходь до наступної команді. За бажанням учасників гра може тривати певний час або завершитися відразу після того, як одна з команд дасть певну кількість правильних відповідей.

склад:
100 карток із завданнями
Інструкція по грі

Характеристики:
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших
Видавець: FINART Smart Solutions
Час гри: 30-180 хвилин
Кількість гравців: від 1 гравця
Вік: від 9 до 12 років
Мова російська
Серія: Thinkers


Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор купити за вигідною ціною 180 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Thinkers в онлайн магазині Терра Спорт
Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Thinkers 9-12 років. гумор буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) , Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) і Гра настільна Манчкін Нечиста сила. Колекція (по-русски) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн