Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору

КОД ТОВАРУ: 110005
  • Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору
  • Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору - Фото №2
Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших Видавець: FINART Smart Solutions Час гри: 30-180 хвилин Кількість гравців: від 1 гравця Вік: від 12 до 16 років Мова: російська Серія: Thinkers
Thinkers
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
142 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
Th-1201
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кожен день ми стикаємося з тисячею фактів, явищ і подій. Багато з них залишаються в нашій пам'яті на все життя, але лише невеликою частиною цих знань ми скористаємося в майбутньому. Більшість відомих нам фактів марні в повсякденному житті, а заздалегідь знати все, що може нам знадобитися, практично неможливо. Як же зробити так, щоб накопичений життєвий досвід можна було застосувати в будь-якій ситуації? Відповідь проста: головне не самі знання, а вміння мислити і знаходити потрібні відповіді! Саме це твердження лежить в основі популярної серії розвиваючих ігор Thinkers. Це ігри, що складаються з захоплюючих завдань, для відповідей на які гравцям знадобляться гнучкість розуму і нестандартність мислення, а не попередні знання.

Настільна гра Thinkers є вікторину, в якій гравцям належить використовувати своє мислення для вирішення різних каверзних задачок. Кожна завдання в грі представлена у вигляді картки на одній стороні якої зазначена умова завдання, а на іншій - вірну відповідь. Зустрічаються в грі завдання ставляться до різних областей знань, але об'єднує їх загальна ідея. Для вирішення запропонованих завдань немає необхідності застосовувати конкретні факти. Завдання учасників в процесі обговорення знайти правильну відповідь, використовуючи тільки логічні міркування.
Набір "Стратегія вибору" серії настільних ігор Thinkers в захоплюючій формі дозволить підліткам познайомитися з основами комбінаторики на прикладі простих задачок з оточуючого нас світу. Кожен день ми приймаємо певні рішення і робимо певний вибір, визначаючи доступні нам можливості. Як правило, приймаючи те чи інше рішення, ми навіть не замислюємося про його раціональності. Але що якщо ми завдяки аналітичного мислення навчимося приймати тільки правильні рішення? У цьому нам на допомогу, як завжди, приходить математика. Завдяки завданням з даного набору підлітки не тільки навчаться основам комбинаторного обчислення, але і зможуть знайти важливі лідерські якості, а також закладуть базу знань для подальшого особистісного розвитку. Ось лише кілька прикладів з 100-а завдань, на які гравцям належить знайти відповідь в даному наборі:

- Під час шістнадцятиденний сесії студент повинен здати 4 іспити. Скільки є варіантів виділити 4 дня для здачі, якщо перший іспит може проводиться не раніше, ніж на 4-й день сесії, а між кожним іспитом має пройти не менше 3-х днів.
- Оркестру потрібні скрипаль і піаніст. На місце скрипаля є 3 кандидати, на місце піаніста - 4. Скільки існує різних варіантів нового складу оркестру?
- У мішку Діда Мороза залишилося 5 різних подарунків. Скількома способами він може роздати ці подарунки п'ятьом дітям так, щоб кожен отримав один подарунок?

У настільну гру Thinkers може грати будь-яку кількість учасників, але при великій кількості гравців буде доцільно розбитися на команди. Команди по черзі беруть по одній картці з завданням, на якій вказана тематика, складність, тобто кількість переможних очок, і саме завдання. Після чого всі учасники команди спільно приступають до обговорення. Складність завдань варіюється від одного до п'яти балів, тому на пошук рішень розробник рекомендує відводити від 3 до 15 хвилин, відповідно. Правильність своєї відповіді команда може перевірити на зворотному боці картки, потім право ходу переходь до наступної команді. За бажанням учасників гра може тривати певний час або завершитися відразу після того, як одна з команд набере заздалегідь обумовлену кількість очок.

склад:
100 карток із завданнями
Інструкція по грі

Характеристики:
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших
Видавець: FINART Smart Solutions
Час гри: 30-180 хвилин
Кількість гравців: від 1 гравця
Вік: від 12 до 16 років
Мова російська
Серія: Thinkers


Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору купити за вигідною ціною 142 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Thinkers в інтернет-магазині Терраспорт
Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Thinkers 12-16. стратегія вибору буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) , Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) і Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн