Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні

КОД ТОВАРУ: 99324
  • Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні
  • Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні - Фото №2
Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні
Тип термоштанами: унісекс (чоловічі / жіночі). Склад тканини: 70% мікрополіестера, 30% віскози. Колір чорний. Розмір: S, M, L, XL, XXL. Призначення: спорт, полювання, рибалка, військова служба, захист від холодної погоди на кожен день. Рекомендований температурний режим: -20С + 5С.
Thermoform
  • Термоштаны унисекс Thermoform 1-026 хаки
  • Термоштаны унисекс Thermoform 1-026 черные
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
370 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Штани
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
1-026
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні за рахунок складу тканини (70% мікрополіестера, 30% віскози), прекрасно підтримують оптимально комфортний для тіла температурний режим в холодну погоду, добре відводять зайву вологу, забезпечуючи тілу максимальний комфорт і сухість. Особливо знадобляться на рибалку та полювання, для занять альпінізмом, гірськими лижами, трекінг, але також будуть дуже зручні і в щоденності, в холодну пору року. Ворсова текстура внутрішнього шару термоштанами дасть вам відчуття справжнього тепла і комфорту. Гарна еластичність забезпечує їм прекрасну посадку і оптимально комфортне прилягання до тіла. Зберігають свій зовнішній вигляд і форму навіть після великої кількості прань.
Термоштани унісекс Thermoform 1-026 однаково підходять як жінкам, так і чоловікам. Незамінні в якості теплого поддевки, що надівається в холодну погоду під одяг. М'який гіпоалергенний внутрішній шар штанів не викликає роздратування шкіри. Пошиті з двостороннього трикотажу: внутрішній шар з функціонального мікрополіестера Thermoform, зовнішній шар - з віскозної пряжі.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості термоштанами:
- унісекс (жіночі / чоловічі);
- забезпечують тілу комфортний температурний режим;
- добре відводять вологу;
- щільно прилягають до тіла;
- еластична тканина;
- ворсова текстура внутрішнього шару;
- незамінні в екстремальних похідних умовах.
- хороша несучість;
- зберігають початкову форму після великої кількості прань.

Термоштани унісекс Thermoform 1-026 - забезпечать вам тепло в холодну пору року!

Характеристики:
Тип термоштанами:
унісекс (чоловічі / жіночі).
Склад тканини: 70% мікрополіестера, 30% віскози.
Колір: чорний.
Розмір: S, M, L, XL, XXL.
Призначення: спорт, полювання, рибалка, військова служба, захист від холодної погоди на кожен день.
Рекомендований температурний режим: -20С + 5С.


Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.


Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні купити по які завищеною вартістю 370 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Женские штаны и брюки таких брендів, як наприклад: Thermoform в каталозі Терра Спорт
Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі штани і штани

Давно планували зайнятися фігурою? Термоштани унісекс Thermoform 1-026 чорні буде Вашим першим кроком. В « Жіночі штани і штани » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жіночі штани і штани здивує Вас своєю якістю. Штаны женские Trimm Rose - M , Штаны женские Trimm Rose - M і Штаны женские Trimm Rose - M від знаменитих світових виробників 2151 Ви зможете побачити в нашій категорії Жіночі штани і штани . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жіночі штани і штани . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн