Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні)

КОД ТОВАРУ: 22178
  • Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні)
  • Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) - Фото №2
  • Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) - Фото №3
  • Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) - Фото №4
Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні)
Термоштани виготовлені з Seamless 150g, в складі якого 97% поліпропілену, 3% еластану. Матеріал прекрасно відводить вологу і залишає Вашу шкіру абсолютно сухий після активних фізичних навантажень. Можуть використовуватися як повсякденний одяг. Особливості термоштанами: тонкий плоский шов, безшовна в'язка.
Lasting
  • Термоштаны мужские Lasting Ateo (белые)
  • Термоштаны мужские Lasting Ateo (черные)
КУПИТИ
ЦІНА:
1 425 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 190 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XXL-3XL, XXS-XS, SM, L-XL
Вид
Штани
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
ATEO 9090
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термоштани чоловічі Lasting Ateo виготовлені з еластичного матеріалу Seamless 150g, який дозволять Вам відчувати комфорт при щоденному використанні, а також при активній фізичному навантаженні.
Seamless 150g складається з: 97% поліпропілену (Siltex), 3% еластану. Володіє властивостями швидкого відведення вологи, завдяки чому Ваша шкіра залишається сухою. Забезпечує терморегуляцію при низьких температурах. Термоштани відмінно розтягуються і мають анатомічні зони для відчуття більшого комфорту в місцях активного потовиділення.
Штучний волокно Siltex (поліпропілен), завдяки гладкій поверхні, забезпечує швидкий відвід виділеної організмом вологи. Підтримує оптимальний тепловий режим, навіть при дуже низьких температурах.
Термоштани чоловічі Lasting Ateo рекомендуються для шкарпетки в перехідний період, в якості єдиного кулі одягу, а також взимку - як нижню білизну.
Підходять для: повсякденного носіння, трекінгу, велоспорту, зимових видів спорту.

Особливість матеріалу термоштанами:
- відведення вологи;

- антибактеріальне покриття.

Особливості термоштанами:

- тонкий плоский шов;
- захисна зона;
- безшовна в'язка.

Термоштани жіночі Lasting Ateo (чорні) - Ваше тепло і комфорт при будь-якій погоді!

Характеристики:
Матеріал: Seamless 150g: 97% поліпропілену, 3% еластану.
Колір: чорний.
Розміри: XXS-XS, SM, L-XL, XXL-XXXL.

Виробник: Lasting (Чехія).

Компанія Lasting була заснована в 1991 році, і за короткий період часу змогла завоювати світове визнання і популярність. Білизна для спорту, активного відпочинку і полювання виготовлено з високоякісних матеріалів, які дозволяють відчувати комфорт в одязі даного виробника при активних фізичних навантаженнях.


Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) купити за вигідною ціною 1 425 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские штаны и брюки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) - Фото №2 Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) - Фото №3 Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі штани і штани

Давно мрієте зайнятися спортом? Термоштани чоловічі Lasting Ateo (чорні) буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі штани і штани » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі штани і штани здивує Вас своєю якістю. Брюки мужские Avecs 70027-AV кофейные - XL , Брюки мужские Avecs 70027-AV кофейные - XL і Брюки мужские Avecs 70027-AV кофейные - XL від знаменитих світових виробників 2137 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі штани і штани . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі штани і штани . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн