Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 чорні

КОД ТОВАРУ: 99364
  • Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 чорні
Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 чорні
Тип: чоловічі термошорти. Склад тканини: 88% мікрофібра, 12% еластан. Колір чорний. Розмір: S, M, L, XL. Призначення: велоспорт, полювання, рибалка, повсякденне життя, для носіння в прохолодну погоду. Рекомендований температурний режим: 5С + 5С.
Thermoform
  • Термошорты мужские спорт Thermoform 18-002 хаки
  • Термошорты мужские спорт Thermoform 18-002 черные
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
240 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Шорти
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
18-002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 чорні - просто ідеально підходять для занять велоспортом, скелелазінням, в екстремальних умовах (на полюванні, на військовій службі), але також можуть використовуватися в якості поддевки під штани в холодну пору року в повсякденному житті. Вони оптимально щільно облягають тіло, забезпечуючи йому тепло, сухість і комфорт. Тканина термошорти (88% мікрофібра, 12% еластан) і спеціальне переплетення волокон інтерлок (10х2) забезпечує хорошу повітропроникність, дозволяючи їм "дихати" і, тим самим, створюючи тілу оптимально комфортні температурні умови.
Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 оптимально щільно облягають тіло, не сковуючи рухів спортсмена. Завдяки еластичним властивостям тканини прекрасно сидять на тілі, незалежно від типу чоловічої комплекції. Вони добре носяться і не втрачають свій зовнішній вигляд навіть після багатьох прань. Легко стираються. Склад тканини: 88% мікрофібра, 12% еластан. Колір чорний. Розмір: S, M, L, XL.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості термошорти:
- чоловічі;
- забезпечують тілу комфортний температурний режим;
- добре відводять вологу;
- щільно прилягають до тіла;
- незамінні для занять спортом ;.
- хороша несучість;
- легко стираються.

Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 - забезпечать вам тепло в холодну пору року!

Характеристики:
Тип:
чоловічі термошорти.
Склад тканини: 88% мікрофібра, 12% еластан.
Колір: чорний.
Розмір: S, M, L, XL.
Призначення: велоспорт, полювання, рибалка, повсякденне життя, для носіння в прохолодну погоду.
Рекомендований температурний режим: 5С + 5С.



Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.





Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 чорні купити по які завищеною вартістю 240 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Мужское нижнее бельё таких брендів, як наприклад: Thermoform в каталозі Терра Спорт
Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловіча спідня білизна

Давно планували зайнятися фігурою? Термошорти чоловічі спорт Thermoform 18-002 чорні буде Вашим першим кроком. В « Чоловіча спідня білизна » знайдеться все, що Вам знадобиться. Чоловіча спідня білизна здивує Вас своєю якістю. Термошорты мужские Thermoform 18-004 черные - XL , Термошорты мужские Thermoform 18-004 черные - XL і Термошорты мужские Thermoform 18-004 черные - XL від знаменитих світових виробників 2139 Ви зможете побачити в нашій категорії Чоловіча спідня білизна . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Чоловіча спідня білизна . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн