Термокружка Primus C & H Commuter Mug 400 мл white

КОД ТОВАРУ: 127634
  • Термокружка Primus C & H Commuter Mug 400 мл white
Термокружка Primus C & H Commuter Mug 400 мл white
Ємність: 0,4 л; Розміри: 81х197 мм; Вага: 350 г; Матеріал: нержавіюча сталь.
Primus
  • Термокружка Primus C&H Commuter Mug 400 мл white
  • Термокружка Primus C&H Commuter Mug 400 мл red
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
642 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 86 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
737920
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Хочете зігрітися гарячим чаєм під час зимової прогулянки? Або навпаки, насолодитися прохолодним напоєм під час літньої спеки? Кружка Primus C & H Commuter Mug - ідеальний помічник в подібних ситуаціях. Двостінна вакуумна гуртка чудово зберігає температуру протягом тривалого часу, тому ви спокійно зможете в середині дня порадіти гарячого кави, який зварили ще вранці!

Простий клапан на кришці дозволяє легко відкривати і закривати кухоль, але в той же час в закритому стані не проллє ні єдиної краплі. Беріть кухоль з собою в сумку і не переживайте з приводу безпеки інших речей. Primus C & H Commuter Mug - стане чудовим аксесуаром для вас або подарунком для ваших близьких. Кружка зроблена зі сталі зі спеціальним покриттям, приємним на дотик.


особливості:

- двухвстенная вакуумна гуртка;

- яскравий дизайн;

- Надія клапан на кришці;

- нержавіюча сталь.

Характеристики:

Ємність: 0,4 л;

Розміри: 81х197 мм;

Вага: 350 г;

Матеріал: нержавіюча сталь.


Виробник: Primus (Швеція)

Більше сотні років компанія Primus займається виготовленням обладнання для екстремального і туристичного відпочинку. Компанія міцно займає лідируюче місце на ринку товарів для приготування їжі в похідних умовах. Основна мета - це уважне спостереження за якістю продукції і постійне поліпшення її характеристик.


Термокружка Primus C & H Commuter Mug 400 мл white купити по які завищеною вартістю 642 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Кружки для кемпинга таких брендів, як наприклад: Primus в каталозі Терра Спорт
Термокружка Primus C & H Commuter Mug 400 мл white

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термокружка Primus C & H Commuter Mug 400 мл white"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гуртки для кемпінгу

Давно планували зайнятися фігурою? Термокружка Primus C & H Commuter Mug 400 мл white буде Вашим першим кроком. В « Гуртки для кемпінгу » знайдеться все, що Вам знадобиться. Гуртки для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Термокружка Cascade Designs Insulated Mug Double Wall зелена , Термокружка Cascade Designs Insulated Mug Double Wall зелена і Термокружка Cascade Designs Insulated Mug Double Wall зелена від знаменитих світових виробників 1091 Ви зможете побачити в нашій категорії Гуртки для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Гуртки для кемпінгу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн