Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині

КОД ТОВАРУ: 99294
  • Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині
  • Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині - Фото №2
Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині
Тип термокальсон: унісекс (чоловічі / жіночі). Склад тканини: 50% поліестеру, 50% бавовни. Колір синій. Розмір: S, M, L, XL, XXL.Назначеніе: для використання на рибалці, полюванні, в повсякденності, для носіння в не дуже холодну погоду.
Thermoform
  • Термокальсоны унисекс Thermoform 12-005 серые
  • Термокальсоны унисекс Thermoform 12-005 синие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
290 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Кальсони
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
12-005-BL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині однаково підходять як жінкам, так і чоловікам. Прекрасний склад їх тканини (50% поліестеру, 50% бавовни) забезпечить тілу комфорт в прохолодну погоду. Кальсони оптимально щільно облягають тіло і прекрасно утримують його тепло. Крім того, вони добре вентилюються і, завдяки спеціальному плетінню волокон тканини інтерлок (10х2), відводять від тіла зайву вологу, підтримуючи його оптимально комфортний температурний режим.
Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 особливо знадобляться на рибалку та полювання, для занять альпінізмом, гірськими лижами, трекінг, але також будуть дуже зручні і в щоденності, в холодну пору року. Ворсова текстура їх внутрішнього шару забезпечить вам відчуття справжнього тепла, сухості і комфорту. Завдяки високій еластичності тканини вони прекрасно сидять на комплекції будь-якого типу, оптимально щільно облягаючи тіло і даючи йому відчуття комфорту і легкості. Рекомендується вибирати кальсони такого розміру, при якому вони будуть облягати тіло оптимально щільно, як можна краще і стерегли його тепло і не заважаючи свободу рухів.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості термокальсон:
- унісекс (жіночі / чоловічі);
- забезпечують тілу комфортний температурний режим;
- добре відводять вологу;
- щільно прилягають до тіла;
- еластична тканина;
- ворсова текстура внутрішнього шару;
- переплетення волокон тканини інтерлок (10х2);
- незамінні в похідних умовах.

Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 - гарантія тепла і комфорту в холодну погоду!

Характеристики:
Тип термокальсон: унісекс (чоловічі / жіночі).
Склад тканини: 50% поліестеру, 50% бавовни.
Колір: синій.
Розмір: S, M, L, XL, XXL.
Призначення: для використання на рибалці / полюванні / в повсякденному житті, для носіння в не дуже холодну погоду.

Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.



Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині купити по які завищеною вартістю 290 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Женские лосины, бриджи, комбинезоны таких брендів, як наприклад: Thermoform в каталозі Терра Спорт
Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі лосини, бриджі, комбінезони

Давно планували зайнятися фігурою? Термокальсони унісекс Thermoform 12-005 сині буде Вашим першим кроком. В « Жіночі лосини, бриджі, комбінезони » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жіночі лосини, бриджі, комбінезони здивує Вас своєю якістю. Лосини спортивні Berserk Intensity, камуфляжні (L7827C) , Лосини спортивні Berserk Intensity, камуфляжні (L7827C) і Лосини спортивні Berserk Intensity, камуфляжні (L7827C) від знаменитих світових виробників 2162 Ви зможете побачити в нашій категорії Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн