Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж)

КОД ТОВАРУ: 22622
  • Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж)
  • Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж) - Фото №2
  • Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж) - Фото №3
Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж)
Особливості термофутболки: подовжена «спинка», гіпоалергенний матеріал: 100% шерсть Merino wool, технологія «плоского шва», анатомічний крій футболки. Матеріал: 100% вовна мериносів (Merino wool).
Norveg
  • Термофутболка женская с длинным рукавом Norveg Soft Shirt (серая меланж)
  • Термофутболка женская с длинным рукавом Norveg Soft Shirt (черная)
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 375 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 184 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
XS, S, M, L, XL
Вид
Футболка
Категорія
Жіноче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
662 14SW1RL-014
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка Norveg Soft Shirt прекрасно підходить при будь-якій температурі. 100% шерсть мериносів створює терморегуляцію, при якій взимку Ви не одержуєте переохолодження, а влітку - перегріву.
Merino wool - пряжа з вовни овець породи меринос. Гарантує відмінні теплові характеристики, контроль над вологою і суху шкіру. Дана пряжа прекрасно вбирає вологу і не викликає алергічних реакцій на шкірі.
Двошаровий матеріал Norveg Soft тонкий і непомітний під одягом. У такій футболці Ви будете відчувати себе комфортно і впевнено.

Особливості термофутболки:
- подовжена «спинка»;
- гіпоалергенний матеріал: 100% шерсть Merino wool;
- технологія «плоского шва»;
- анатомічний крій футболки.

Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt - Ваш комфорт при будь-якій погоді!

Характеристики:
Матеріал:
100% вовна мериносів (Merino wool).
Розміри: XS, S, M, L, XL.
Колір: сірий меланж.


Виробник: Norveg (Німеччина).
Компанія Norveg є одним з лідерів на світовому ринку серед виробників високоякісного термобілизни. Поєднання вовни Merino wool, високотехнологічного матеріалу Thermolite і лайкри в двошаровому термобілизна Norveg - стало запорукою успіху компанії. Девіз компанії: «Все геніальне - просто» - проявляється в кожному окремому примірнику продукції.

 


Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж) підібрати і купити за реальною ціною 1 375 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Norveg в електронному магазині Terra Sport
Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж) Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж) - Фото №2 Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж)"

Коментар: Купила футболку так как начала бегать по утрам. Привлекла приемлемая цена и хорошее качество, аллергических реакций не вызвала, за что очень переживала - был подобный опыт. Онлайн-консультант помог с выбором размера, кофта села отлично. Единственное, что немного видны швы, если одевать футболку под облегающую одежду и рукава длинноваты. Буду ранее ориентироваться на данного производителя
23 Октября 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Алина
Купила футболку так как начала бегать по утрам. Привлекла приемлемая цена и хорошее качество, аллергических реакций не вызвала, за что очень переживала - был подобный опыт. Онлайн-консультант помог с выбором размера, кофта села отлично. Единственное, что немного видны швы, если одевать футболку под облегающую одежду и рукава длинноваты. Буду ранее ориентироваться на данного производителя
23 Октября 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно хочете зайнятися фігурою? Термофутболка жіноча з довгим рукавом Norveg Soft Shirt (сіра меланж) допоможе почати легко. В « Жіночі футболки та майки » є все, що Вам знадобиться. Жіночі футболки та майки обрадує Вас своєю надійністю. Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S , Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S і Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S від кращих світових постачальників 2150 Ви зможете знайти в нашій лінійці Жіночі футболки та майки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн